Ny sveis etter ferien

Ny sveis etter ferien

IMGv2661

Hei sveis!

Denne uke startet så bra med et etterlengtet frisørbesøk. I sommer passet jeg på å gi håret ganske mye pleie og det hadde faktisk holdt seg bra. Men jeg klipper kun håret mitt annenhver gang hos frisøren, så jeg kjente at det var på tide med en liten forandring. Dermed røk 4-5 centimeter og det er jeg så fornøyd med!

Jeg diskuterer alltid med min frisør Carina hos Hairport Sandaker hvordan vi skal gjøre det og da ender jeg alltid opp med å bli fornøyd. Denne gangen gikk vi for enda litt blondere med tettere striper og ganske mye av på lengden. Det føles befriende for en ny sesong og mye mer lettvint med tanke på mammalivet. Her går det unna om morgenen og jeg er helt avhengig av at det går kjapt å fikse sveisen. Med en rundbørste får jeg stilen enkelt til hjemme. Et annet tips fra Carina var å kjøpe varmruller til dag 2-3 og kun bruke 2-3 i front mens jeg legger makeupen + tørrshampoo. Da får jeg volum med minimal innsats.

F10-08-2018-17-03-10

Etter sommerferien opplever de fleste både frizz og tørt hår og da er det lurt å investere i en god maske. Jeg har kjøpt KMS Tame Frizz  hos Hairport  og den er supergod og veldig drøy. Du trenger kun en liten teskje en gang i uken. La det sitte i håret i 3 minutter før du skyller ut. Perfekt maske å ha i dusjen, i motsetning til de som tar 10-20 minutter-det fungerer ikke for en utålmodig sjel som meg.

Ønsker dere alle en nydelig helg!

Silje Pedersen

2 thoughts on “Ny sveis etter ferien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *