Ny kåpe & utålmodighet

Ny kåpe & utålmodighet

Processed with VSCO with s2 preset 

Jeg er født utålmodig. Kanskje er det fordi jeg er født i tvillingens tegn? Ikke vet jeg, jeg bare vet at om jeg kjøper noe så vil jeg gjerne bruke det med en gang. Denne fantastiske kåpen fant jeg på spontan shopping på fredag og det var kjærlighet ved første blikk.

Processed with VSCO with s2 preset

Jeg elsker de lekre fuskepelsdetaljene, det gjør hele kåpen. Det var selvsagt altfor varmt til å gå rundt i denne i går, men jeg fikk i alle fall testet den ut. Og jeg elsker den! Har du funnet høstdrømmekåpen ennå? Her må jeg innrømme at jeg allerede har sikret meg et par stykker allerede…Føler du også det slik når du finner noe du elsker?

 

  883D8DF1-5083-423F-9BA8-F776248BE61C

Kåpe fra Envii

 

Silje Pedersen

4 thoughts on “Ny kåpe & utålmodighet

  1. Hei Silje
    Butikkene bugner av fine kåper, ull/fusk, i de fineste farger… vanskelig å velge!! Har selv kikket litt på en fuskepels, synes den er kjempefin, venninnene mine sier at det står navnet mitt på den☺️ Så renner det inn med forskjellig reklame fra butikkene, som selvfølgelig har masse fint å velge i….valgets kval!! Ha en superfin dag🌸

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *