No Monday blues

No Monday blues

IMG_6969b God mandag! Denne helgen og uken er det jammen meg mange feiringer på en gang. Både morsdag, Fastelaven og Valentines på onsdag. I tillegg har vi feiret vår lille snupp hele helgen. Ikke alle gir verken gaver eller feirer alle disse dagene, men det er uansett hyggelig med en liten oppmerksomhet. Kanskje et kort eller bukett til en venninne du setter pris på? Jeg har vært så heldig å få en herlig gave allerede. IMG_7058b Voila! Jeg starter mandagen med et smil om munnen og kaffekoppen i hånden. Disse blå herlighetene av et par sko har jeg drømt om helt siden jeg prøvde de i New York for et par år siden. Jeg har alltid angret på at jeg ikke kjøpte de den gangen. Jeg valgte heller to par Louboutin-pumps som jeg var fornøyd med, men angret veldig på at disse ikke ble med hjem. I årene som har gått har de aldri hatt min størrelse når jeg har forsøkt lykken… Men da var det også ekstra fantastisk å få de i gave.

Du synes kanskje at det er noe kjent ved de? Mulig du husker skoene fra Sex And The City, modellen fra Manolo Blahnik heter Hangisi og kommer i mange nydelige farger. Skoen er inspirert av Napoleon I og udødligjort av Sarah Jessica Parker i SATC. Det siste året har utsmykkede sko fått et realt oppsving og både Miu Miu og Balenciaga har vist mye sko med stener og smykker på catwalken. Men spør du meg, så er orginalen fortsatt helt klart den beste….Gleder meg til sommer og få bruke disse til både denim og florlette kjoler!

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *