Ni ting jeg gleder meg til i november

Ni ting jeg gleder meg til i november

  32467D54-4448-4C12-BF09-D4F36BBF3E04

En liten uke ut i November allerede, men denne måneden synes jeg personlig er en av de aller koseligste på så mange måter. Full oppladning før jul, sette opp julegavelister, julebord, møte gode venninner til en musikal og ellers surre hjemme på de mørke kveldene. Tenne lys, titte litt i interiørmagasiner for tips til årets juletema og pynt og ellers bare være.

1. En stoooor nyhet for oss her hjemme som skjedde i dag og som gjør at julen nok blir helt spesiell for oss i år. Jeg skal dele med dere så snart alt er litt mer satt, jeg svever fortsatt litt rundt og vet ikke helt hvordan jeg skal forholde meg til dette helt ennå.

2. 80-talls flashback. Om du følger meg på Instagram, så fikk du kanskje med deg at jeg var på en supermorsom time med stjernen fra Flashdance, Kirsty McDonald. En time med 80-talls musikk og koreografi gjorde meg så ekstremt lykkelig og glad! Jeg har ikke danset sånn på mange år og bare kastet alle hemninger ut av vinduet. Det gjorde meg så lykkelig! Så nå har jeg booket billetter til musikalen på Chateau Neuf og gleder meg helt vilt til en kveld med 80-tallsmimring. Les mer HER!

3. Juleforberedelser. Jeg liker å starte tidlig og grunnen er enkel. Jeg hater stress. Stress gjør meg engstelig og gir meg angst, så om det er mulig så prøver jeg å unngå det så mye som mulig. Jeg har såvidt begynt å lage lister som skal hjelpe meg igjennom tiden som kommer og i går dukket den første bestillingen på pynt og gavepakninger opp i posten. Innlegg om akkurat dette er på vei.

4. Julebord. De fleste av oss skal vel på et eller annet julebord? For meg betyr det aller mest å dra på julebrod med alle “mine” jenter fra en tid tilbake. Vi møtes ikke så ofte, men julebord på Dinner for vi alltid til.

5. Farsdag. Alltid så kos med ekstra stas på akkurat denne dagen. Ikke helt sikker på hva jeg skal finne på til Eivind på søndag, men skal få Ella Victoria til å hjelpe å lage kort og overraskelse. Mannen min er så snill og nesten alltid står opp i helgene, så en av gavene må bli at vi står opp, lar han sove og serverer frokost på sengen.

6. Black Friday. Vet egentlig ikke om jeg gleder meg til dette, men vi skal ha litt nye elektriske ting og det er slikt jeg vet kan komme på tilbud denne dagen. Selv orker jeg ikke mas i butikkene, så det blir nok å bestille hjem på nett om det er mulig. Noen store ting må vi kanskje i butikken for. Skal ihvertfall ta runden på nett og sjekke ut alle deals så jeg er forberedt når dagen kommer.

7. Julekalender. I fjor så koste jeg meg skikkelig med å lage denne til Ella Victoria i november. I år er hun enda mer bevisst og så lenge man holder det balansert, så synes jeg det er utrolig hyggelig. Selv har jeg mange gode minner om kalendergaver fra da jeg var liten og er veldig lei meg for at mammas egendesignede kalender i filt gikk tapt i en flytte prosess. I år skal jeg se om jeg finner en kalender som jeg kan bruke i mange år fremover. I fjor lagde jeg av små poser me dtall som jeg hengte opp på kjøkkenet, noe som var veldig stas.

8. Spahelg. Endelig en liten pause uten noe på agendaen. Dette skal vi få til denne måneden.

9. Afternoon tea. Du vet at Grand Hotel og Bristol har Afternoon Tea med bobler? Om du skal ta julegavehandelen en dag denne måneden er det et tips å møte en venninne der etter dere har tatt runden i butikkene. Det er utrolig koselig og en perfekt avslutning på shoppingen!

Hva gleder du deg til i november? Veldig hyggelig om dere har lyst til å dele:)

Silje Pedersen

2 thoughts on “Ni ting jeg gleder meg til i november

 1. Hei
  For ett flott og koselig innlegg
  GRATTIS med den store nyheten. Tenker det er en av to ting så venter i spenning på få høre😊😊
  Her var mange flotte tips til ting gjøre i nov. Dinner er også en av mine favorittresturanger. Afternoon tea og ett gl bobler står høyt på min ønskeliste
  Lage julekalender synes jeg er mye styr så vi har hatt lego kalender flere år. Men Iår ønsker min sønn på 9 seg gavekalender så 24 små pakker må til. Kanskje legge små lapper i poser om hvor han kan lete etter dagens gave. Er det en bra ide, hva tror du?
  Har du sjekket ut babor kalenderen,er den fin Iår? Vi mammaer fortjener like mye en kalender som barna
  Hyggelig du likte tipsene mine til ting skrive om i ett tidligere innlegg
  Ha en kjempefin november dag🌸🌸🌸

  1. Hei Kristin, ja tusen takk! Du har sikkert rett, skal dele mer så fort vi har ting litt klart:) Angående julekalender så høres det strålende ut! Vi hadde poser ifjor med litem gave som jeg nr og byttet ut en gang i uken. Fungerte så bra. Tusen takk det samme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *