New York streetstyle

New York streetstyle

nyfw-street-style-day-2-014

New York, New York! På min toppliste av favorittbyer i verden og jeg har vært så heldig å få være med på Fashion Week utallige ganger. Først for VG og minMote, deretter for KK. Når jeg ser på alle de fine streetstyle bildene fra New York Fashion Week, så blir jeg superinspirert! Denim går jeg aldri lei, så det er alltid gøy å se forskjellige stylinger på freshe damer. Et kult denimskjørt med høyt liv har stått på ønskelisten en god stund. Her om dagen fant jeg et ganske perfekt, som ble med meg hjem fra shoppingrunden. Så se opp for et nytt antrekk på bloggen om ikke så lenge. På en måte så skulle jeg gjerne ha vært i New York, men jeg har jo helt andre prioriteringer akkurat nå:)

New York, New York! How I love this city! I have been so lucky to have been to more Fashion Weeks than I can count, but this season I am staying home with my daughter. However, I get so inspired looking at all the cool streetstyle pictures from New York Fashion Week. Especially love all the denim looks, so fresh and cool. I just found a denim skirt with the perfect high waist and 70s feel, so look out for it. The skirt will probably pop up on the blog sooner than later.

Foto: Phil Oh for Vogue.com

Silje Pedersen

3 thoughts on “New York streetstyle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *