New York, New York

New York, New York

Gant_Sara_2-1

Denne uken er det New York Fashion Week og når jeg ser på både catwalk og streetstyle-bildene fra storbyen, så må jeg innrømme at det kribler litt i magen og at en del av meg skulle ønske at jeg hadde tatt turen. Men spørsmålet er vel om jeg hadde orket å være så mange dager vekk fra datteren min, jeg kjenner at jeg ikke er helt klar for det ennå. Savnet henne helt utrolig mye når jeg bare er borte bare en natt, men det blir sikkert bedre etterhvert.

Jeg har så mange gode minner fra reiser til moteukene og det øverste bildet er et av mine all time favoritter. Intervjusituasjonen er alltid så spennende og i NY er det hektisk, pulserende, men også veldig laidback og hyggelig.

NYFW-STREET-DAY-4-11

Det er uten tvil svinekaldt i NY nå, ofte er vinden isende, men NY-damene er veldig flinke til å kle seg. Så jeg synes det er veldig inspirerende å se på streetstylebildene fra storbyen, drømme seg litt bort og få litt ny giv til å kle seg her hjemme nå som minusgradene plutselig kom krypende tilbake.

0213-002.nocrop.w1800.h1330.2x

Kjenner jeg egentlig er ganske sånn generelt lei av vinteren og helst bare vil at snøen skal smelte, så vi får bare veier og kan gå med litt mindre klær på kroppen.

Øverste foto: Sara Johannessen

Midten: Vogue.com

Nederst: TheCut

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *