New York Fashion Week

New York Fashion Week

Etter tre år med reiser til New York, er det litt rart å ikke være der borte under moteuken. Men minner meg selv på at jeg var så heldig å reise til NY to ganger sist høst, og er i midten av flere spennende prosjekter for 2012. I mellomtiden følger jeg selvfølgelig med på alle visningen på Style og de inspirerende bildene fra Tommy Ton, og på bloggene til Sofi og Elin. Elsker denne blå og mønstrete looken med de avklippede jeansene mot de hvite pumpsene. Tror jammen et par av mine bukser skal få seg en omgang med saksen i løpet av dagen.

Gratulerer med morsdagen til alle mine flotte lesere som er mødre, håper dere har blitt gjort stas på i dag:)

Foto: Tommy Ton for Style.com

Silje Pedersen

2 thoughts on “New York Fashion Week

  1. hei Silje 🙂
    jeg lurte på om du kunne tipse meg om et bra hotell i NY?
    for oss som skal dit for første gang og vil være litt i nærheten av alt. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *