New York Fashion Week

Gant_Sara_2-1

sara_NYC_silje_1-640x960

IMG_6402

For første gang på mange år, så skal jeg ikke til New York Fashion Week. Det kjennes litt vemodig siden det har blitt en årlig tradisjon jeg virkelig setter pris på, men samtidig så må jeg bare sette harde prioriteringer denne høsten. Med mange og nye utfordringer på jobb og diverse spennende prosjekter, så strekker bare tiden ikke helt til. Så en uke i en av mine favorittbyer, må dessverre vike denne gang. Men her kommer noen av mine favorittøyeblikk fra moteukene tidligere år, når jeg ser tilbake så har jeg vært med på så utrolig mye morsomt og spennende i New York. Ha en herlig fredag!

2 øverste foto: Sara Johannessen

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *