New York Fashion Week

Victoria Beckham show, Autumn Winter 2014 Mercedes-Benz Fashion Week, New York, America - 09 Feb 2014

Diane Von Furstenberg, New York women fashion week, winter 2014 - 2015

Må innrømme at jeg er litt lei meg for at jeg ikke er i New York akkurat nå, når den ene fine kolleksjonen etter den andre kommer inn på bildebyårene fra New York Fashion Week. Men, må også tilstå at det er aller best å være der i august, når været og byen viser seg fra sin beste side. Må innrømme at jeg er imponert over Victoria Beckham sin høst- og vinterkolleksjon, hun har virkelig tatt steget opp som designer de siste årene og treffer med sine anvendelige, klassiske og skreddersydde plagg. Med andre ord, gudskjelov milevis unna Spice Girls-stilen på 90-tallet.

Diane von Furstenberg er en annen designer som jeg alltid har beundret og latt meg fascinere av. Min mor gikk i omslagskjolene hennes på 70-tallet, og jeg har selv kjøpt meg flere fra kjoledronningen på ebay og i vintagebutikker i New York. Det geniale med omslagskjolen, er at den passer de fleste figurer og Furstenberg kan virkelig kunsten å fornye plagget fra år til år. I år feirer designeren 40 år med den ikoniske kjolen, og det feries med en stor utstilling i LA. The Journey of a Dress kan oppleves frem til 1. april og jeg tror absolutt den er verdt et besøk om du befinner deg i LA i nærmeste fremtid.

Foto: All Over Press, fra visningene til Victoria Beckham og Diane von Furstenberg

Silje Pedersen

4 thoughts on “New York Fashion Week

 1. Silje, jeg venter fortsatt i spenning på Celine-investeringen din etter teaseren på instagram! 😉

  1. Hei Kathrine, Er veldig fornøyd med kjøpet, skal legge den opp i løpet av de neste dagene, tiden bare flyr unna her om dagen! Hilsen Silje

 2. Hei Silje!

  Jeg vurderer å kjøpe en DVF kjole på e-bay, men jeg lurer på mønstrene? Er det et bestemt mønster du vil si er mest “kjennetegnende” for hennes kjoler på 70-tallet? Jeg tenker f eks på chain link mønsteret..?
  PS: Miu Miu vesken jeg kjøpte av deg for noen år siden, gir meg fortsatt MASSE glede 😉

  Ha en fortsatt strålende dag!!

  1. Hei Cecilie, så hyggelig å høre! Kjempeglad for at den fine vesken fikk et godt hjem:-) Du, synes hun har så mye fint, både det mønsteret, eller kyssemunnene, prikkene eller dyreprint er absolutt gode kjøp. Håper du finner en som passer deg perfekt! Klem fra Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *