Nettmøte: Spør meg!

Nettmøte: Spør meg!

I morgen tirsdag 20.desember stiller jeg til nettmøte her på kk.no. Om du har spørsmål som jeg ikke har fått besvart på bloggen, eller lurer på hva du skal ha på deg i julen, til nyttårsaften, shopping i New York, eller andre spørsmål angående mote og skjønnhet, så må du gjerne legge igjen dine spørsmål på denne lenken. Jeg lover å svare så mange som mulig.  Håper dere sender inn mange gode spørsmål, så snakkes vi i morgen!

Silje Pedersen

6 thoughts on “Nettmøte: Spør meg!

 1. Kjære Silje.

  Tusen takk for en flott blogg, du har uten tvil mye god og faglig kunnskap om mote! Jeg er spesielt fan av din fantastiske evne til å anbefale nydelige produkter av ulike prisklasser.

  Jeg har imidlertid begynt å tenke på vårgarderoben, og planlegger et skinnjakke kjøp. Lurer derfor på om du har noen tips til en helt enkel klassisk skinnjakke som også holder varmen tidlig i vårsesongen/sen høstsesong?

  Beste hilsen Line

  1. Hei Line, Takk for hyggelig kommentar! Både Muubaa, Laredoute, Zara og H&M (alt etter prisklasse), har mange fine modeller både nå i høstkolleksjonene og til våren. Om du skal shoppe på salg i januar, så anbefaler jeg å se etter en lus modell i beige, pudder eller lysebrunt som går opp mot vårens fargepalett. God jul! Hilsen Silje

 2. Hei Silje!

  Jeg og en venninne skal til New York i januar.
  Lurer derfor på om du kan gi oss noen gode tips til hvilke butikker vi bør besøke, og hva vi burde se etter? Håper å gjøre noen gode salgskupp, gjene klassikere som holder flere sesonger. Kan vi spare noe på og handle f.eks franske merker i NY, eller er prisen omtrent som her hjemme? Hvilke merker bør vi såfall se etter? 🙂

  Håper på svar!

  1. Hei Stine, Sjekk svarene mine angående shopping i NY her fra igår. Når det gjelder klassiskere (på salg) som holder flere sesonger, hadde jeg sett etter: Skinnjakker eller skinnbukser, designervesker-og sko, undertøy (elsker Victoria’s Secret), innsvingede blazere, kashmir, blyantskjørt og hvite skjorter. Jeg vet at det er litt å spare på feks Zadig & Voltaire, så regner med at det samme gjelder for flere. Jeg ser alltid blant annet etter Theory, Helmut Lang, Alexander Wang, Zadig & Voltaire, når jeg er i USA. Salgene på Saks Fifth Avenue (skoavdelingen er et must), Barneys og Bergdorf er alltid verdt et besøk. Håper dere får en fantastisk tur! Silje

 3. Heia!
  Har et spørsmål.. gjelder røde sko.. hva bør jeg velge.. vanlige, spisse eller butte, ankelsko.. til julekjolen som er sort knelang. Jeg er verken veldig lang, eller veldig tynn.. 😉 middels..

  Tusen takk for eventuelt svar :-))
  God jul!!

  1. Hei Siv, Til kjolen hadde jeg enten valgt spisse pumps eller nette ankelstøvletter. Fint med et delikat og feminint utrykk. Takk det samme! Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *