Når 70-tallet kaller

Når 70-tallet kaller

B6882C89-BB43-486B-8BC6-AA238575C7C4

Jeg har alltid hatt en soft spot i hjertet for 70-talls mote. Min mamma var både modell og designer på 70-tallet og sydde lekre drakter, jakker og bukser til meg og broren min. Hun var en racer på symaskinen og jeg er litt lei meg for at de tingene hun laget har gått tapt i flytting. Men bildene har jeg i alle fall og jeg husker spesielt at jeg var ganske så glad i kordfløyel. Jeg har et bilde av meg som 4-åring i en brun kordfløyelbukse, ikke helt ulik denne jeg har funnet meg her. Du kan si jeg var litt forut for min tid….

Kordfløyel og velur er et slikt materiale som vanligvis kommer igjen hver høst. Selv har jeg gått til innkjøp av et par plagg som passer inn i min garderobe. Dette antrekket kan like gjerne fungere sammen som hver for seg. Sneakers eller høye hæler, ja mulighetene er uendelige.

FC6089B7-B144-42C7-91ED-B099EF73EF94

Denne høsten tenker jeg å utfordre meg selv på fargekombinasjoner. Jeg skal være flink til å tenke enda mer utenfor boksen av hva jeg vanligvis gjør. Disse tonene synes jeg var så fine sammen. Lyseblått og brunt gir meg skikkelig 70-talls vibber, nå må jeg bare finne meg en veske i brunt som passer sammen med de nye bruntonene i garderoben. Brunt fra topp til tå er jo også lekkert!

 

Antrekk: Blazer, bluse og bukse fra H&M//Solbriller Gucci hos Synsam/sponset og pumps fra Aquazzar.

PS: Til alle mine lesere fra Bergen og Åsane! Jeg skal en tur til shoppingsenteret Horisont i Åsane førstkommende lørdag 29.september. Jeg skal sammen med stylist Cornelia Brunasso hoste en stylingbar der du kan få tips og råd fra oss + få lagt makeup og fikset håret. En skikkelig drømmelørdag med andre ord! Kom og møt oss og bli fikset for lørdagskvelden. Vi er der mellom 12-18, med miniforedrag kl 14 og 16. Håper vi sees! Link til arrangementet HER.

Foto: Astrid Waller

Silje Pedersen

2 thoughts on “Når 70-tallet kaller

  1. Du har så mange fine og fargerike antrekk! Det gir masse inspirasjon. Jeg lurer på hvor den fine rosa genseren fra bildene på insta er fra?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *