Nå kan du sikre deg denne blazeren

Nå kan du sikre deg denne blazeren

IMG_9296b

En god blazer er selve hjørnestenen i en allsidig basisgarderobe. Denne har jeg stylet med både hvit skjorte og høyhalset ull, til jeans eller som en full business look. Forrige gang jeg tipset om denne ble den utsolgt med en gang, men nå er den tilbake og du finner den HER.

IMG_9980b

Denne har mer trendelement med ruter enn en vanlig ensfarget variant og akkurat det er jo perfekt denne høsten da ruter har et kjempeoppsving. Jeg har brukt den utrolig mye og fått så mange spørsmål om hvor den er fra. Kvaliteten er superfin og jeg liker at jeg både kan bruke den åpen, igjen eller med et belte i livet. Og når det franske stilikonet Jeanne Damas som tar moteverden med storm akkurat nå (følge henne på Instagram!) nå har valgt denne som sitt favorittplagg, så kan du føle deg rimelig trygg på at dette er et godt kjøp.

OG DU! Nå har de åpnet nominasjonene til VIXEN Blog Awards og jeg blir kjempeglad om du gidder å legge igjen en liten stemme til meg HER med valg Mote og Livsstil. Du kan nominere så mange ganger du gidder:)

2017 Har vært et spesielt år for meg og oss. Det å satse for seg selv krever fult fokus og jeg har virkelig gått inn for det med alt jeg har hatt av energi. Det har blitt sene kvelder med jobb og innsats foran macen, men også reiser og spennende opplevelser og muligheter som jeg både har skapt selv og fått tilbud om. Så jeg håper selvsagt på en nominasjon hos Vixen. Det krever mye å være egen sjef og jeg er stolt av alt jeg har klart, jeg vet at mange nyoppstartede firmaer går dukken allerede første året.

Tenkt november allerede! Jeg er så klar for en ny måned og gleder meg veldig til jul. I november har jeg planer om å lage adventskalender til Ella Victoria (jeg har allerede kjøpt et julemagasin for inspirasjon-noen andre som har gjort det samme??), prøve å klikke hjem julegaver på nett, handle julegaver til barna hos Riktige Leker som har denne flotte kampanjen gående, kose meg med klementiner og levende lys på sene kvelder og nyte, nyte, nyte den fine førjuls tiden.

Silje Pedersen

4 thoughts on “Nå kan du sikre deg denne blazeren

    1. Hei Astrid, den er litt stor i størrelsen. Jeg har 36 og får plass til en tynn ullgenser under. Men det er fint at den er litt romslig og ikke snuppete, da blir de liksom så altfor små synes jeg:)

  1. Hei Silje, selvfølgelig vil jeg stemme på deg og har gjort det nå!

    Lurer på str på denne blazeren. Hva slags str har du? Stor eller liten i str?

    Vibeke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *