Bli motivert med enkle grep

Bli motivert med enkle grep

IMG_0081b

Vi går alle tom for den i blant, ikke sant? Motivasjonen. Motivasjon til å trene, rydde, ordne og kjøre høyt tempo osv. Da gjelder det å finne ny giv, uansett hva det er. Vet du at intensiteten din øker under en treningsøkt om du lytter til fengende musikk? Musikken hjelper meg ofte i gang, spesielt når det er ekstra vanskelig å motivere seg selv. Og kommer du i gang, er det så mye enklere å gjennomføre!

IMG_0083b

En annen ting som alltid hjelper meg er nytt treningstøy. Her forleden gikk jeg litt bananas og bestilte både det ene og det andre. Nye og gode treningssko i en herlig fresh farge, tights, jakke og treningstopp. Variasjon i treningen er også lurt. Er det fint høstvær så trener jeg gjerne ute. Er dt dårlig vær som i dag, så blir det inne. Hettegenser med kul orange detalj og en sportstopp med innebygd bh klarer meg ikke uten, på salg HER.

IMG_0082b_edited-1b

Disse tightsene fra Adidas er både rimelige og sykt deilige på. Det er mulig de heller blir kosebukser her hjemme, haha. Sånn kan det gå. Et superkupp!

Skoene er dessverre utsolgt, men disse fra samme merket og disse var også veldig fine.

Silje Pedersen

2 thoughts on “Bli motivert med enkle grep

  1. Du har så rett – selv synes jeg det er nesten umulig å gjennomføre en god treningsøkt uten musikk på øret! Jeg har oppdaget at motivasjonen av og til ikke kommer før jeg har begynt å varme opp, så for min del er det om å gjøre å være litt streng med meg selv og komme meg ut eller på treningssenteret, da pleier resten å gå av seg selv 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *