Møt meg på torsdag

Møt meg på torsdag

Torsdag 8. desember håper jeg dere tar turen innom H&M på Karl Johan kl. 17. Da er det tid for konkurranse om min luke i julegavekalenderen, og dere kan vinne et antrekk jeg har plukket ut i butikken. Jeg kommer også til å gi stylingtips og svare på spørsmål. Oppgaven min var å plukke ut en førjusgave til besteveninnen som skal på julebord, men som ikke har noe å ha på. Dere kan også delta her på bloggen, ved å svare på følgende spørsmål. Hva ville dere gitt til en venninne som mente hun ikke hadde noe å ha på seg til julebordet? Legg igjen ditt svar i kommentarfeltet, så er du med i trekningen. Trekkes en vinner som ikke bor i Oslo, så sendes gaven i posten.

Gleder meg til å møte dere! Håper det er noen av dere som har mulighet til å ta turen innom i den hektiske førjulstiden.

Foto: Herman Dreyer for H&M. Var så heldig å få med meg stilsikre Alexander Norheim fra bloggen AX80 Alive på bildet, sjekk ut bloggen hans her.

Silje Pedersen

19 thoughts on “Møt meg på torsdag

 1. Jeg ville gitt henne tips om en fantastisk vintage-butikk i Køben, Glam i Silkegade 7, eller bedt henne stikke på Løkka – hvor det også er MYE bra vintage, ELLER tipset om etsy.com – hvor hun finner masse, herlige, gammel vintage – design og ikke-design, til en rimelig penge. Evt kunne hun lånt en av de nydelige kjolene jeg nettopp har kjøpt i Køben, men de får hun ikke altså:)

 2. Jeg ville gitt henne de råeste statement sko, da kan hun ta en “hvilken-som-helst” kjole i skapet og hun blir fin. 🙂

 3. Jeg ville ha gitt henne et enkelt sort kjole, som hun slev kan style opp med store smykker, sorte hæler og en fin cltutch. The little black er alltid en god vinner i festsesongen 🙂

  Skulle gjerne vært i Oslo og fått med meg en del tips og råd.Men jeg er glad at vi får mange gode tips og råd her på bloggen også 🙂

 4. Jeg ville valgt den svarte, enkle kjolen 🙂 Da vet jeg at denne ve inne ville blitt glad for å ha den på seg fordi den ville vært enkel og ikke for frempregende. Så ville jeg valgt en sparkling konfulutt veske som hadde satt et lite preg på antrekket. Pluss nå store fine øredobber som matcher vesken og kjolen 🙂

 5. Jeg ville gitt henne et statement smykke, og coctail ring for da kan hun ta på seg hva som helst i klesskapet, men enda se helt fantastisk ut! Enten hun velger å bruke svart kjole eller t-shirt og skjørt så vil ingenting bli feil til kveldens anledning! =) The perfect gift!

 6. Hun skulle fått den lille røde kjolen min,(som hun elsker og alltid vil låne) til odel og eie:) Den gjør suksess på ethvert julebord!

 7. Jeg tror faktisk jeg ville valgt den lille hvite! Sammen med et fantastisk smykke og et par killer heels er det en kombinasjon det ikke går an å slå feil i julebordssesongen! 🙂 Og et par røde lepper som prikken over i’en! 🙂

 8. Jeg ville gi den lille sorte, gjerne med trekvartslange ermer. Flotte pumps, veske – gjerne paljetter og store øredobber. Og en god varm jakke, nå når det er kaldt! Sørget også for at hun hadde concealer og lipp gloss i vesken sin;)

  Må også få si Silje at jeg ble superglad da jeg oppdaget bloggen her! Savnet deg i Minmote! Men så er du her plutselig:) Liker stilen di kjempegodt!!

  Har heller ingen mulighet til å være i Oslo – men følger bloggen her:)

 9. Først ville jeg vite hva hun føler seg mest vel i, vi som har bikket såvidt 30 liker å skjule litt kanskje.
  Måtte blitt paljettkjole, evt med en kul dressjakke over for den som føler seg litt “naken”
  Eller paljettskjørt og topp, store blingbling i ører og på fingre,sko med hæler eller platå hører til

 10. Jeg ville invitert henne på byttekveld med venninnene, så kunne hun fått et helt “nytt” antrekk, med god samvittighet på kjøpet 🙂

 11. Hei!

  Først vil jeg bare si at jeg liker bloggen din veldig godt! Det nye banneret er forresten veldig fint!!

  Alle venninnne mine har ulik stil og er ganske forskjellige så jeg velger meg ut en venninne som jeg kunne tenkt meg å skjemme bort. Jeg velger min gode venninne Mia. Når det gjelder hva hun kunne hatt på seg så er det første jeg tenker på at det skal passe på en fest i jobbsammenheng. Mia jobber som jurist, så det er en relativt stiv dresscode til vanlig.

  Jeg tror derfor jeg ville rådet henne til å kjøpe en kjole i litt Mad men-stil. Mia har en skikkelig timeglassfigur så hun hadde passet bra i en figurnær kjole som går litt over knærne. På den måten kunne hun være fin uten å være for dristig. Hun går ikke så ofte i helt figurnære kjoler, mer litt sånne flagrende. Jeg tror det hadde vært dødsfint med en litt trangere kjole på hennes lekre figur. Jeg ville kjøpt kjolen i et litt tykt stoff, det er mer flatterende – for de fleste. Med tanke må stoffvalg vil det nok være lettest å finne kjolen i en bruktbutikk, men HM har også hatt flere fine kjoler i Mad men-stilen i tykt stoff det siste året. Så kanskje kunne det være noe å finne der. Det hadde vært kult å finne noe annet enn sort, kanskje plommefarget eller noe sånt. Mia kler varme farger så noe i den stilen, eventuelt brunt, hadde vært bra!

  Mia er ikke for glad i høye hæler, og bryr seg ikke for mye om sko. Et par sorte sko fra HM hadde derfor gjort susen. Jeg ville kjøpt et par sorte stillethæler uten platå. De har et par fine sorte spisse lakksko der nå som kunne passet veldig bra! Og de hadde hun klart å holde ut i hele kvelden.

  Hun er flink til å sette opp håret selv så der tror jeg ikke jeg hadde hjulpet så mye! Når det kommer til tilbehør så tror jeg jeg ville gitt henne noe lekker ørepynt, gjerne vintage. Ellers synes jeg det er finest å kjøre det enkelt.

  Og vips – Mia er klar for fest med både sjefen- og han kjekke single kollegaen 😉

  ( Dette var forresten veldig gøy! Artig å kunne bestemme over en annens stil 🙂 )

 12. Hei!
  Hvis jeg skulle gitt henne 1 plagg, skulle det vært en underkjole! En enkel sak, kanskje med blondeparti eller rysjefelter nederst. Disse får man tak i til en billig penge i mange av kjedebutikkene, og er ikke vanskelig å “passe inn i” siden de ofte er av tøyelig og mykt materiale. Hun kunne enten ha den under en kjole hun har fra før, eller enda kulere – over! Dra underkjolen over en enkel kjole (som de fleste har liggende i skapet, da høynes ekslusiviteten, og “gamlekjolen” framstår i ny drakt! Man trenger ikke nødvendigvis ha sort kjole under, grønt, beige, blått eller beige er foreksempel kjempekult. Undertøyskjolen gir utrolig kul effekt uansett farge under. Man kan enkelt bygge opp stilen med accesoirer man har fra før. Men alt får en ny twist! Billig, miljøvennlig og man unngår bomkjøpet som bare blir hengende i skapet til neste julebord. Dessuten har hun et perfecto ekstraplagg dersom natten skulle bli lengre enn planlagt 😉

 13. Pingback: Sees vi ?
 14. Jeg ville gitt henne en jumpsuit, gjerne vintage og sort. På den måten trenger hun ikke bry seg om å finne flere plagg, men kun tilbehør, som da kan være ekstra bling. Og hvis det er vintage, er sjansen for at andre har det er mye mindre!

  Skulle gjerne kommet til H&M, men jeeg sitter desverre med eksamensoppgave. Lykke til da! 🙂

 15. Eg ville valgt ein second hand kjole! Ein kjole som er enkel, men likevel har eit snitt som merker seg ut! Enten i svart eller metallisk.. Den kan då styles opp eller ned alt etter eige ønske.. Lykke t!

 16. Av meg ville hun fått en vakker veske. Ingenting slår en veske som er som et smykke.
  Et vakkert blikkfang.
  Til den kan hun ha skinnjakke med dressjakke/ “Chanel jakke” og en tynn bluse inni. Eller en kjole etter egen smak.
  Fin blogg, synes den ble enda bedre etter du byttet til kk! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *