Møt meg og få stylingtips hos Aphru

Facetune_02-04-2018-10-57-42-1b

Jeg har lenge vært fan av det norske merke Aphru. De har en klesfilosfi man lett kjenner seg igjen i som både mamma og forretningskvinne. Plaggene er laget av fineste kvalitet, de er perfekte å reise i og du pakker de lett i kofferten. Anita Godell som startet Aphru, ville ha en stilfull garderobe som både var fin og komfortabel. Dermed var planen for Aphru i gang.

Facetune_02-04-2018-11-02-13B

Plaggene fra Aphru passer både til hverdags og fest, men et lite strøk av luksus. Komfortabelt men classy. Plaggene skal passe til enhver anledning. Produksjonen av plaggene foregår i Italia, der det beste av italiensk håndverk blandes med den klasisske skandinaviske stilen. Alle stoffene er håndplukket fra fabrikker i Europa og det er fokus på det naturlige som tillater huden å puste. Nå for våren kommer det masse fint i deilige sommerfarger som mint og rosa. Denne sommerkjolen har jeg tuslet rundt i de siste dagene og den kan både brukes til stranden med sandaler som til et fint bryllup med de rette smykkene, veske og lekre sko.

Facetune_02-04-2018-10-56-53-1b

Aphru åpner ny butikk på Sandvika Storsenter 6.april og det feires med stylingtips, goodiebags og gode rabatter! Jeg er så glad for å få være en del av det norske teamet og vil være på plass med gode råd og tips for å hjelpe deg med å finne frem plagg som passer din garderobe og livsstil Håper du stikker innom for å se den nye butikken, gleder meg til å hjelpe dere å finne plagg dere kan ha glede av i lang tid! Det blir goodiebag til de første 30 som shopper, drikke og snacks. Møt meg mellom klokken 11.00 og 17.00 i butikken og få 30 % rabatt når du shopper. Håper vi sees hos Aphru på Sandvika Storsenter 6.april!

Silje Pedersen

4 thoughts on “Møt meg og få stylingtips hos Aphru

  1. Hei. Så fin du er i de plaggene.
    Synd jeg bor på Tysnes utenfor Bergen. Hadde vært så kjekt å vært å fått råd og hjelp til hva en kler.

  2. Hei Silje
    Så deilig sommerantrekk, du er så fin i den fargen😊
    Jeg var så heldig å vinne et antrekk fra Aphru, jeg valgte en halvlang sort kjole, den har et fantastisk stoff som ikke skrukker og egner seg til alt. Har stylet den både til jobb og til fritid og pakket den med på jobbreise. Jeg anbefaler virkelig å ta en tur til Sandvika, sjekk ut slt det fine Aphru har. Jeg skal definitivt skaffe meg mer derfra😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *