Møt meg og få stylingtips hos Aphru

Silje Pedersen, april 2, 2018 12:14 pm //

Facetune_02-04-2018-10-57-42-1b

Jeg har lenge vært fan av det norske merke Aphru. De har en klesfilosfi man lett kjenner seg igjen i som både mamma og forretningskvinne. Plaggene er laget av fineste kvalitet, de er perfekte å reise i og du pakker de lett i kofferten. Anita Godell som startet Aphru, ville ha en stilfull garderobe som både var fin og komfortabel. Dermed var planen for Aphru i gang.

Facetune_02-04-2018-11-02-13B

Plaggene fra Aphru passer både til hverdags og fest, men et lite strøk av luksus. Komfortabelt men classy. Plaggene skal passe til enhver anledning. Produksjonen av plaggene foregår i Italia, der det beste av italiensk håndverk blandes med den klasisske skandinaviske stilen. Alle stoffene er håndplukket fra fabrikker i Europa og det er fokus på det naturlige som tillater huden å puste. Nå for våren kommer det masse fint i deilige sommerfarger som mint og rosa. Denne sommerkjolen har jeg tuslet rundt i de siste dagene og den kan både brukes til stranden med sandaler som til et fint bryllup med de rette smykkene, veske og lekre sko.

Facetune_02-04-2018-10-56-53-1b

Aphru åpner ny butikk på Sandvika Storsenter 6.april og det feires med stylingtips, goodiebags og gode rabatter! Jeg er så glad for å få være en del av det norske teamet og vil være på plass med gode råd og tips for å hjelpe deg med å finne frem plagg som passer din garderobe og livsstil Håper du stikker innom for å se den nye butikken, gleder meg til å hjelpe dere å finne plagg dere kan ha glede av i lang tid! Det blir goodiebag til de første 30 som shopper, drikke og snacks. Møt meg mellom klokken 11.00 og 17.00 i butikken og få 30 % rabatt når du shopper. Håper vi sees hos Aphru på Sandvika Storsenter 6.april!