Morsomt juleverksted for små og store

Morsomt juleverksted for små og store

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da vi bodde i USA fikk jeg sansen for en litt spesiell tradisjon i julen, nemlig Ugly Christmas Sweaters. Jeg husker at jeg ble invitert på mitt første event der borte av en venninne og siden har det blitt en tradisjon som vi holder på hver jul. Det er like gøy å både gjøre og ta bilder av hvert eneste år. Etter at vi fikk Ella Victoria er det selvsagt enda morsommere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så i år hadde jeg lyst til å invitere noen venninner til en ettermiddag med barn, der alle kunne lage sin egen morsomme genser. I samarbeid med KappAhl hadde vi i går et veldig morsomt juleverksted der både små og store fikk skape sine egne kreasjoner utifra de julegenserne som KappAhl har i butikk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var så utrolig morsomt å se hva folk kom opp med, man blir så kreativ i en sånn setting! Et tips fra meg om du skal ha det hjemme, er å kjøpe ferdigsett med Ugly Christmas Sweaters DIY eller masse stæsj på Panduro Hobby. KappAhl har også masse morsomme ting som vi brukte som pynt, blant annet hårbøyler. øredobber og tversover.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Julekuler, glitter og nisseluer er også supert. Du trenger lim, nål og tråd for å få de største tingene til å sitte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ella Victoria synes det var kjempemorsomt og dekorerte helt selv sin egen genser med masse pomponger i forskjellige farger. Stemningen var helt på topp og selv om snøen regnet bort i går, så fikk jeg skikkelig julestemning sammen med denne fine gjengen. Vi skulle vært en del til, men det var dessverre mange som lå hjemme med omgangssyke.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min venninne Anne Brith sin genser ble superfin og vi hadde det som vanlig ganske så artig. Besøk bloggen hennes HER for masse gode matoppskrifter nå i julen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Guro Fostervold Tvedten og guttene hennes var dypt konsentrert om design og pynt. Genserene måtte selvsagt på med en gang de var ferdige.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God stemning med Guro og Sissel Skaugen-som jobber for KappAhl.

Bilde 07.12.2017, 15 51 37

Om du blir inspirert til å ha et lite juleverksted hjemme, så kan du enten ha voksenparty med noe godt i gløggen eller bobler. En morsom greie er å ha en premie for styggeste eller mest kreative genser.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skal det være med barn så kan det være lurt å ikke ha så mange, for det kan fort bli litt kaos. I går var vi en blanding av aldersgrupper og det fungerte faktisk veldig bra. De litt større barna var kjempeflinke til å hjelpe de aller minste.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min venninne Gisella blogger om både mote og skjønnhet, besøk bloggen hennes HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var ikke like lett å skulle være vertinne, prate med alle, Instagramme og fikse flere genser, men jeg kom i alle fall ganske godt i gang.

Bilde 07.12.2017, 16 08 22

Denne julegenseren fra KappAhl synes jeg var kjempefin, så med litt pomponger, reindsyrdetaljer og litt mer glitter får den et enda mer personlig preg. Nå er hele familien klare for å ta julebilder!

Bilde 07.12.2017, 16 08 28

Jeg går inn i helgen med et stort smil og skikkelig julesteming. Ønsker dere alle en herlig helg når den kommer. Vil du ha en genser som du kan fikse til selv? Bare legg igjen en kommentar under med din favoritt, så trekker jeg tre vinnere over helgen og sender ut på mandag!

Bilde 07.12.2017, 14 20 08(1)

Foto: Kristine Almerud

Silje Pedersen

9 thoughts on “Morsomt juleverksted for små og store

 1. For en flott gjeng. Herlige gensere. Jeg likte veldig godt den grå genseren. Den kan virkelig pimpe opp familiejulebildet og er nok helt herlig bruke gjennom jula🌲❄️☃️

 2. Jeg er veldig glad for at du beskytter barnet ditt ved å ikke publisere bilder av ansiktet hennes. Men hvorfor synes du det er greit å publisere andre barns ansikt slik du gjør i dette innlegget?
  Forøvrig synes jeg bloggen din bare blir bedre og bedre!

  1. Hei Sara, så hyggelig å høre, tusen takk:) Alle foreldre er forskjellige og setter ulike grenser. Det prøver jeg selv å respektere og forholde meg til. Jeg har stor forståelse for de som deler, akkurat som mange av mine bekjente og venninner har forståelse for mine valg. Her spurte jeg foreldrene om det var greit, jeg spør alltid om slike ting og ville aldri publisert noe uten tillatelse. God helg når den kommer! Hilsen Silje

 3. Så gøy det så ut. Både for små og store. Jeg har alltid ønsket meg en Ugly Christmas genser. Kanskje 2017 er året 🙂 Håper du får en fin helg !

 4. Så veldig koselig ut å lage egne julegenser 🙂
  Den grå barnegenseren med rudolf nederst i hjørnet var veldig søt.

 5. Må si det er gøy med Ugly Christmas Sweaters, veldig sjarmerende:-)
  Liker godt den grå med godteri-stang som kan pyntes opp skikkelig.
  Håper dere har en riktig god førjulstid!

 6. Likte veldig godt den grå genseren din 🙂 God førjulstid til deg og familien 🙂 Klem fra meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *