Mixing it up

Mixing it up

IMG_6791b

Jeg har aldri vært en person som har vært så veldig fan av stylingregler og har aldri skjønt poenget ved å ikke mikse svart og blått, sølv og gull. Noe av det fineste jeg selv vet er å blande alle mine favorittarmbånd i vildens sky, enten det er sølv, gull eller andre farger. Og dessutten, er ikke de fleste regler til for å brytes? Jeg synes i alle fall det er mange rare “regler” igjen fra gammelt av som ikke helt henger på greip i stylingverden.

Smykker er noe av det mest personlige som finnes og alle disse har en egen historie som jeg tenker på hver gang jeg tar de på. Den stylingen du gjør med smykkene dine gir garantert et ganske personlig utrykk.

Vita Fede armbåndet med pilene kjøpte jeg under en tur til New York Fashion Week for mange år siden-en gave til meg selv etter mange lange netter på jobb. Det klassiske Hermès armbåndet var en bursdagsgave fra mannen min, det kule Céline knot bracelet kjøpte jeg på en tur til Paris og er i nydelig rose gold.

Når man tenker over det, går jeg mange fine minner på armen nesten hver eneste dag. Jeg tror faktisk det får meg til å sette litt ekstra pris på alle minnene rundt smykkene.

Prøv å mikse alt det du har neste gang du skal pynte deg, jeg bruker like gjerne denne miksen til fest som til hverdags!

Silje Pedersen

One thought on “Mixing it up

  1. Jeg er så enig! Det er jo nettopp det å bryte reglene som gjør din stil til din helt egen, og ikke en kopi av andres. Det er kjempefint å bruke masse armbånd sammen slik som du gjør på bildet 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *