Mitt aller beste bruktkjøp

Mitt aller beste bruktkjøp

FE0766FF-CDC4-4CA6-9635-FF594556B72E

Jeg har alltid vært en treasure hunter. Min første blogg Siljesfashion startet med å vise frem mine vintage og secondhand kupp. Ebay, Etsy, vintagebutikker over hele verden, loppemarkeder og bruktbutikker var bare noen av de stedene jeg trålet for å finne unike og spennende plagg. Lenge var det kjoler som holdt den største interessen og lidenskapen, men så gikk det over til jakker, gensere og skjørt.

22EBDB5B-FC94-47E7-9859-96F15C045B52

Et av mine aller beste vintagekupp i den senere tid er denne høyhalsede pologenseren fra Céline. Det å finne en slik genser på Fretex var et under og jeg skal si hjertet mitt banket ekstra fort da jeg fikk den. For det var masse folk, men muligens ingen som så hva den egentlig var der den hang helt alene.

Genseren er ganske så unik med kjempelekre detaljer på ermene. Definitvt et kupp og i 100 prosent ull, så den holder meg god og varm. Jeg er så glad for at akkurat denne genseren ble donert, den har blitt en av mine absolutte garderobefavoritter. Spesielt nå som Céline tar en helt annen retning, så skal jeg sørge for å skaffe meg et par klassikere til fra de gamle kolleksjonene under Phoebe Philo.

Jeg er svak for klassiske plagg med en twist, de viser seg ofte å holde lenge. Og vintage vesken fra Chanel var et annet veldig bra kupp på Ebay lenge før både Ebay og Chanel skøt i været.

B2A77C0A-D51D-4DA1-85A5-16D069E94FC6

Antrekk: Blazer Zara//Polo Céline//Skjørt og boots fra Mango//Vintage Chanel-veske//

Silje Pedersen

One thought on “Mitt aller beste bruktkjøp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *