Mine New York-favoritter

Mine New York-favoritter

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker New York og Los Angeles, begge av forskjellige årsaker. New York er pulserende, energisk, livlig, magisk, romantisk og et shoppingemekka uten like. LA er laidback, solrikt, spennende, og byr på fantastisk vintage og secondhandshopping. I KK 11, får du mine aller beste tips til shopping, hotell, restauranter og opplevelser i New York, samt stylingråd for en urban weekendtur. I høst var jeg nemlig  to ganger i New York og på den siste turen, hadde vi shoot på noen av mine favorittsteder i byen. Klipp ut alle tipsene og ta de med deg neste gang du besøker den amerikanske storbyen. Kjenner jeg gjerne skulle vært på en aldri så liten tur igjen denne våren!

PS: Mini-Paris guide kommer også i løpet av uken.

Foto: Solveig Selj

Silje Pedersen

5 thoughts on “Mine New York-favoritter

 1. Nydelig styling, lekkert bilde! – Du MÅ jo bare ha fått en del lange blikk på gaten i NY! 🙂
  Ha en kjempefin dag, Silje! Takk gud for at det endelig går mot vår, varmere vær og lettere klær <3
  Hilsener fra Ida.

  1. Hei Ida, Tusen takk! Det var en veldig morsom dag på jobb:) Takk det samme, håper du nyter det fine vårværet! Hilsen Silje

 2. Så stilig bilde 🙂
  Er det denne ukens KK det står i?
  Jeg reiser nemlig til New York på fredag og da hadde jo denne mini-guiden vært den perfekte lesing på flyet over 🙂

  På handlelisten står en ny Marc Jacobs veske som er bursdagsgave fra mannen 🙂

  Ha en fin dag i solskinnet 🙂

  1. Hei Anette, Tusen takk:) Ja, New York-serien finner du i KK 11, som er i butikk nå. Forsidemodellen har en maritim stripete genser. Høres ut som den perfekte gaven:) Kos deg masse i NY, fantastisk by!Hilsen Silje

 3. Takk for tips 🙂 Jeg reiser til Orlando om to uker. Hva er “et must” å handle inn til garderoben til våren?

  Takknemlig for svar.

  Mari Aurora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *