Mine 7 høstfavoritter

Mine 7 høstfavoritter

DSC_2995

Dere har sett alle sammen, men husker dere de like godt? Jeg har summert opp syv av mine høstfavoritter så langt som både gir et fargekick og utallige stylingmuligheter hver for seg og sammen.

Rød kåpe: En statementkåpe som virkelig står ut i hverdagen er en energibombe som ikke bør undervurderes!

7583871440__MG_8261b

Skinnjakken: En klassisk skinnjakke har du glede av i åresvis og er like fin høst som vår.

DSC_3333b

Strikk: En deilig, varm og lun strikk er favoritten på kjølige høstdager.

IMG_0387b

Skjorte: En stripete skjorte er en klassiker, men velg gjerne en med en morsom detalj som denne med snøring på siden. Går til det aller meste og et det perfekte basisplagg.

IMG_8782B

Blomstermønster: Sprit opp garderoben med litt blomstermønster, enten det er på en kjole, skjørt, veske eller sko. Vekker garantert oppsikt!

IMG_9496b

Blazeren: En blazer kan brukes både til hverdags og fest her er det kun fantasien som setter grensene for hvordan du vil bygge opp antrekket. Gå gjerne for en stram businesslook eller bruk blazeren til jeans og sneakers.

300817_sfw_2_0090b

Orange og rødt: Denne høsten har jeg helt dilla på rødt og orange, det gir så mye farge og energi. Bare kle deg i en av de, så skjønner du straks hva jeg mener.

OG DERE! Tusen, tusen takk for at dere legger igjen stemmer til meg på VIXEN Blog Awards. Varmer hjertet å vite at det er så mange bra damer som tar tiden til å heie på hverandre. Stem gjerne HER med valg Mote og Livsstil. Du kan nominere så mange ganger du har lyst.

Silje Pedersen

5 thoughts on “Mine 7 høstfavoritter

 1. Hei!
  Nominerte deg faktisk under “Livsstil” og ikke “Mote”! For synes faktisk at inspirerer mest i kombinasjonen mamma, jobb, privat og mote – så da ble kun “Mote” alt for snever betegnelse på deg 🙂 Lykke til!

  Men “dislike” at Vixen ikke bekrefter å ha mottatt min stemme 🙁

 2. Hei og takk for en inspirerende blogg som jeg stikker innom hver dag.
  Ser at du bruker ordet «gidder» når du vil at vi skal stemme på deg.
  Jeg liker ikke det ordet. Er ikke noe positivt ladet. Ville sløyfe det, var jeg deg.
  Kos dere på ferie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *