Kul jobbstil

Kul jobbstil

Ukens KK som er stappfull av inspirerende motesaker, alt fra kule vårtrender, intervju med Sofia Coppola om Marni-kolleksjonen (shoppet du også?), til jobbstilen til tre fantastisk flotte damer. Katrine Kvalsund på bildet over, jobber som Fashion og Beauty manager for This is Pr og har en kul og rocka stil. I helgen skal jeg blant annet trene, slappe av, møte venninner, drikke champagne og se igjennom massevis av Parisbilder. Det kommer også en konkurranse på bloggen om noen utrolig fine smykker fra Su Misura, så følg med. Ha en herlig helg!

Silje Pedersen

9 thoughts on “Kul jobbstil

  1. Hei! Har akkurat satt meg ned med nyeste Kk. Ble rett og slett litt lei meg når jeg ser din kommentar til bildet av jenta nederst til høyre på side 17. Dette er ikke veltrente ben, de er unaturlig tynne, uten at jeg skal kategorisere nærmere. Jeg klarte rett og slett ikke å la være å sende denne kommentaren! Men jeg gleder meg til resten av bladet ;o))

    1. Hei Cecilie, det var dessverre feil bilde som ble publisert i den saken. Om det er noen trøst, så er jeg ekstremt lei meg for at dette skjedde. Jeg er alltid veldig var når jeg velger bilder fra catwalken, siden jeg selv har vært igjennom tøffe perioder i livet, både som modell og ballettdanser. Håper du har forståelse for at vi ikke alltid er feilfrie, men jeg lover å være enda mer
      observant på dette videre. Hilsen Silje

  2. Ha en herlig helg, Silje! 🙂 Kos deg med Paris-bilder og avslapning! Helg = healing 😉 Hilsen Ida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *