Min helt egen collage

Min helt egen collage

Elitefoto31_edi_edited-1b

Dette har jeg gledet meg til å kunne dele med dere! Jeg er så stolt av å kunne presentere min helt egen collage i samarbeid med Elite Foto. Jeg er en slik person som har over 10.000 bilder på telefonen til en hver tid og knipser i vei av datteren vår, sosiale settinger og på turer. Det blir det mange fine minner og bilder av! Men hvordan ta vare på disse og få glede av de i hverdagen? Ikke bare la de bli liggende på telefonen? Resultatet: En helt egen collage oppkalt etter meg med navnet SILJE.

Elitefoto43b

For her ble tanken om en stor collage født. En jeg kunne ha hengende hjemme med masse bilder og minner på veggen. Siden Elite Foto printer bildene på ekte fotopapir, trenger jeg ikke bekymre meg for at bildene mister kvalitet, de vil vare i generasjoner. Så Ella Victoria kan også ha stor glede av disse og forhåpentligvis hennes barn. I tillegg synes jeg det ble så lekkert å samle alle småbildene sånn, rent og delikat på veggen. Akkurat nå får du 30 % rabatt på ALLE collagene til Elite Foto (tilbudet varer til søndag 22.april).

5T3A5260b_edited-1

Det jeg liker best med Elite Foto er at du kan sitte hjemme med en kaffe eller et glass vin i hånden, laste opp bildene og legge rett inn i produktene du ønsker. Det er så enkelt! Når du ferdig så bestiller du og henter i butikk, ingen frakt!

Minnene er det viktigste vi eier og jeg er så glad for å kunne forevige både store og små øyeblikk i en lekker ramme på veggen. Det er også den perfekte gave å gi til venner som et minne om en tur sammen, besteforeldre, tanter og andre med bilder av småtroll og hverdagsglede. Eller som en overraskelse til den du elsker mest med de fineste bildene av dere to? Mulighetene er mange.

Elitefoto151_edited-1b

Jeg har samarbeidet med Elite Foto et par år nå. Før vi startet samarbeidet, bestilte jeg alltid våre julekort fra Elite Foto. Siden jeg alltid har vært så fornøyd med kvaliteten, så tok jeg kontakt for et samarbeid. Vi fant umiddelbart tonen og har hatt noen fine møter og nå sist endte det altså i en collage. Og jeg er kjempestolt av dette og gleder meg til å vise både dere, familie og venner resultatet!

Hva synes dere? Blir kjempeglad for feedback og lurer på hvordan dere selv tar vare på alle bildene?

 

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *