Min dag i bilder

Min dag i bilder

20120327-185758.jpg

Nye body butters fra The Body Shop. Kokos har vært min favoritt i mange år allerede…

20120327-185848.jpg

Hvor mange body butters tror du er i denne?? Den som gjetter nærmest får en liten premie i posten.

20120327-185900.jpg

Honey Bronze er nytt for meg, men skal få farge opp mine vinterbleke bein med en gang det er varmt nok til skjørt og kjoler. Gir en hint av farge ved 1-2 påføringer.

20120327-185920.jpg

Så bar det videre på solbrilleseminar i regi av Safilo, der vi fikk et innblikk i hvordan designersolbriller blir produsert fra idèstart til ferdig produkt i butikk. Visste du at mange av detaljene på solbrillene fremdeles gjøres for hånd i fabrikkene?

20120327-205140.jpg

Fine nyheter fra YSL. Kjøper dere billige eller eksklusive solbriller? Jeg har begge deler i min samling.

20120327-205152.jpg

Elisa Røtterud fra Cosmopolitan sin fine nye veske fra Mulberry måtte bli med. Elsker fargen og størrelsen!

20120327-205201.jpg

Hver dag på jobb er ulik og i dag har det vært et race mellom møter, presselanseringer og solbrilletrender. Startet dagen med et spennende møte med Dior, før det bar videre til The Body Shop i Torgata, hvor vi fikk teste mange nye skjønnhetsprodukter. Jeg fikk blant annet en ny favoritt i Honey Bronze, som dufter en anelse sommer. Perfekt på en dag da Oslo viste seg fra sin beste side og virkelig badet i sol og varmt vær. Har det vært en anelse sommer der du bor også?

PS! Riktig svar er ca 500 body butters i badekaret. Mange som tippet i nærheten, men Therese
thereseskaug@hotmail.com, tippet nærmest på 498 og stikker av med en body butter. Send meg din adresse på silje.pedersen@kk.no, så kommer premien i posten:)

Silje Pedersen

43 thoughts on “Min dag i bilder

 1. The Body Shop er herlig… Sol og nesten sommer her også, kjempedeilig! 🙂 Tipper på det badekaret for gøy – 600 bokser med body butter? Haha :)Ha en fin kveld!

 2. Fresht nytt design på body butter-boksene! Alltid en favoritt, med de deilige og fruktige duftene. Jeg tror det er 342 bokser med body butter i badekaret.

 3. Kan det være 307 bodybutters?? 😉 Strålende vær i dag, må nok jobbe litt med brunfargen på leggene. Med Honey bronze kanskje?

 4. Uff, nå føler jeg meg dum.

  Jeg har også den Honey Bronzer, og jeg påfører den kun på kragebena for å få litt shimmer effekt. Trodde jo ikke at det var selvbruning (sirkle med øynene).

  Er første gang jeg er innom siden din, og må si du har ganske så bra stil!
  Forresten: Kokos er elsk. Prøv Sheabutter også 🙂

 5. jeg tipper 325 bodybutter i badekaret! Min favoritt har vært oliven og passionfruit! utrolig deilige!

 6. Hei Silje.

  Her på sunnmøre er det grått og trist, med litt regn i ny og ne.. Misunner dere i Oslo som kan finne frem vårgarderoben i deilge farger, pumps og ikke minst solbriller.. Dere må bare nyte!!!

  Tipper det kan være 550 stk. body butter..

 7. Først vil jeg takke for en fantastisk blogg. er innom hver dag:-) jeg tipper at det er nærmere 1000 body butter i badekaret.

 8. Jeg digger Body Shops bodybutter og jeg digger Honey Bronz som jeg kjøpte for første gang i høst. Når det gjelder solbriller har jeg faktisk bare dyre designbriller akkurat nå. Det har skjedd at jeg har kjøpt billige for å ha litt flere å velge i, men det ender alltid med at jeg bruker de dyre.

  Jeg gjetter 400 i badekaret!

 9. Jeg tipper 356 bokser med Bodybutter.Elsker Body shop sine produkter og min favoritt er kokkos 🙂
  Ha en fortsatt fin dag i sola 🙂

 10. Hei Silje!

  Du viser fine bilder og har en kul stil synes jeg!
  Jeg tipper det er 425 bodybutters i badekaret…

  Hilsen Caroline

 11. Mye fint her altså! Jeg må innrømme at jeg bare har billige solbriller i min samling – om man kan kalle et par-tre solbriller samling :p
  Jeg tror jeg må gå til innkjøp av honey bronze, takk for tipset!

  Jeg tror det er 260 bodybutter i badekaret 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *