Miljøvennlige statement plagg

Miljøvennlige statement plagg

IMG_2787b

I går var jeg invitert til en lunch med H&M for deres lansering av sin årlige Conscious Exclusive Collection. Kolleksjonen flytter grenser rundt innovasjon og bærekraftige materialer. Det er utrolig spennende å se hva H&M har fått til her, jeg har fulgt med på disse kolleksjonene i alle år og de overrasker stadig med nye materialbruk og innovasjon. Økologisk lin, resirkulert plast og glass for å nevne noen.

IMG_2786b

Årets kolleksjon er en hyllest til det svenske paret Karin og Carl Larssons kunstneriske og historiske hjem. Og lunchen i går ble holdt på Gjestestuene på Bygdøy, der tapetet går i samme stil.

Det jeg liker med disse kolleksjonene er at de passer perfekt frem til festsesongen. Det er mange statementpieces som jeg selv bruker om og om igjen og som mange spør om å få låne av meg. Så jeg har blitt veldig glad i alt det jeg har kjøpt meg tidligere. Plaggene er også veldig forsegjort og siden de er produsert på gjenbruk og bærekraftighet, føler jeg at det er vinn vinn for både miljø og lommebok.

IMG_2795b

Kolleksjonen er i butikk i morgen og er verdt en titt! Mine personlige favoritter er den grønne kjolen øverst, et par grønne bukser med blomstertrykk og den hvite kjolen. Skal du gifte deg på en strand, hadde jeg også tittet litt ekstra brudekjolen… Se hele kolleksjonen HER.

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *