Midt i romjulskosen

Midt i romjulskosen

7518866608__MG_1087-1b Håper dere alle har en nydelig romjul! Planen her var å reise bort, men nå gikk dessverre ikke alt etter planen denne gangen. Håpet var å få være ute med familien, ake og stå på ski og selvsagt bare masse kos. 7518866608__MG_1150b Men de siste tre dagene har jeg ligget rett ut med influensa, så den planlagte turen kan vi bare se langt etter. Jeg kjente det kom snikende på lille julaften, men fikk i alle fall et par skikkelig fine dager med nesten all familie før det slo ut i full blomst. 7518866608__MG_1137b Siden har jeg ligget på sofaen og må si jeg er ganske glad for Netflix og alle julefilmer som ruller og går. Ella Victoria har fått dilla på “Frost”, så den har vi sikkert sett sammen 7-8 ganger de siste dagene. vi synger teksten sammen mens hun danser og shower foran oss. Hun fikk også masse fine julegaver som hun leker med både alene og sammen med oss, så jeg håper hun ikke føler altfor mye på at mamma ligger syk. 7518866608__MG_1147b Før i dag fikk jeg verdens fineste overraskelse fra både hun og mannen, de hadde vært i butikken og kjøpt røde tulipaner og bakevarer. Det varmet mammahjertet<3 Kjenner jeg er litt lei meg for at jeg ble syk akkurat nå, men håper på at jeg snart er på beina igjen. Snart står jo et nytt år for tur og vil gjerne være frisk til det skal ringes inn.

Silje Pedersen

2 thoughts on “Midt i romjulskosen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *