Maskuline herreskjorter

Maskuline herreskjorter

Loving menswear trenden akkurat nå. Stjal med meg en av skjortene til mannen min til New York, for å bruke den sammen med skinny jeans eller herrebukser. Mye man kan gjøre med den maskuline stilen, jeg digger de store herreskjortene, men du kan også å ta et silkebånd og knyte med en sløyfe til en hvit skjorte og et par svarte fine shorts til julebordet. Fikk også innviet de nye Christian Louboutin-skoene på pressekonferansen. Kan si at jeg er meget fornøyd med dette kjøpet!

Outfit: Skjorte fra H&M (herreavdelingen), bukse fra Lindex (lånt fra vårkolleksjonen), sko fra Christian Louboutin, armbånd kjøpt på gata i NY og veske fra Stella McCartney.

Silje Pedersen

9 thoughts on “Maskuline herreskjorter

    1. Hei Kath, Det var Dreamdowntown hotell og ja, anbefales! Fantastisk, nytt og lekkert. Hilsen Siilje

  1. Hei Silje! Du har en fantastisk bra blogg, og synes den nesten har blitt endra bedre nå som du har flyttet til KK!

    Også vil jeg takk for den gangen jeg (for lenge siden) sendte deg en link til en chanelveske på ebay som du tok en titt på og gav med utrolig bra tilbakemelding. Det ble ikke den vesken, men nå har jeg funnet meg en annen chanelveske på ebay som er helt perfekt for meg. Tusen takk for de gode rådene!

    Ellers vil jeg bare si at jeg har fulgt med på bloggen din lenge, også så jeg deg plutselig på Zara i Oslo. Ble nesten litt starstruck, du så så flott ut også hadde en fantiastisk god utstråling 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *