Mango på døren

Mango på døren

Jeg synes Mango bare blir bedre og bedre og sommerkolleksjonen er virkelig superfin. Ønsker meg ganske mye, men startet med en kjole i batikk som var utsolgt i butikkene, men på salg på nett. Siden jeg aldri har bestilt fra de på nett, var jeg litt spent på leveringen. Men pakken kom på en lørdag, og ble levert av DHL to dager senere. Bra service og kjapt levert!

Silje Pedersen

6 thoughts on “Mango på døren

  1. Fint! Jag tror jag må behålle Mango kjolen som jag hade lånt till fotoshooten igår!Älsker den!! Man får en super fin figur! <3

    1. Hei Cathrine, jeg valgte smal og den var perfekt. Liker at stilen er litt løs på denne:) God helg til deg! Hilsen Silje

    1. Hei Tone, nei det er ikke toll og moms når du bestiller fra den nettsiden og huker av for Norge:) Hilsen Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *