Mange gode julegavetips i ukens KK

Mange gode julegavetips i ukens KK

Herlig med fredag! Denne uken har bare løpt fra meg med masse morsomme møter, fest, ballett, fotoshoots, festmote på TV2 og mye annet spennende. Nå gleder jeg meg til en rolig helg, skal blant annet pakke inn julegaver og kose meg med et velfortjent glass vin. Og apropos julegaver, så må dere få med dere ukens KK, som er spekket med mange gode tips enten du skal kjøpe gaver til kjæresten, venninner, besteforeldre eller barna. Journalist Henriette Ydse Krogstad, har gjort en kjempejobb ved å plukke ut de fineste gavene, så kanskje finner du også noe fint til deg selv? Du får også noen av mine tips fra New York og vi viser deg hvordan du kan style antrekket om du skal rett fra jobb til fest. Ha en fantastisk helg!

Silje Pedersen

One thought on “Mange gode julegavetips i ukens KK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *