Love my blue on blue hues

Love my blue on blue hues

MG_73231-640x960

Denne fantastiske blå kåpen fra Zara hadde jeg helt glemt, til jeg ryddet i garderoben før påske. Det er litt av utfordringen ved å ha en stor garderobe der mye blir pakket ned, man rett og slett glemmer alle de fine tingene man allerede har og ender opp med å kjøpe nytt. Det er noe jeg prøver å unngå, derfor har jeg også jevnlige opprenskninger både i garderoben på soverommet og i kjellerbodene.

Kåper i farger er så fint, denne våren ønsker jeg meg også en jakke eller kåpe i et lekkert blomstermønster, litt fritt inspirert av det italienske motehuset Gucci. Blått på blått er også en stor trend denne våren, det samme er denim mikset med ulike blåtoner. Ta gjerne frem det du allerede har, lag nye kombinasjoner eller sett sammen med nye kjøp.

Sjekk denne helt fantastiske kåpen i bomstermønster, skulle ønske at lommeboken hadde råd! Denne blå denimvarianten er også superlekker. Elsker også denne hvite på budsjett.

Silje Pedersen

2 thoughts on “Love my blue on blue hues

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *