Livet på godt og vondt

Livet på godt og vondt

Jeg må bare beklage treige oppdateringer på bloggen denne måneden. August har vært hektisk ja, men vi har også vært rammet av mye sykdom. Overskuddet har nå sunket til null og det toppet seg litt da vi fikk enda en runde med sykdom hos mini som har vært ganske tøff. Denne uken har vi bare vært hos leger og på barneavdelingen på Ullevål, prøvetaking og mye høy feber. Nå ser det endelig ut til at de skjønner hva det er og vi får god oppfølging.

Det er vondt for mammahjertet når de små er syke. Det er tøft når feberen går så høyt at de knapt orker å snakke og blir borte. Heldigvis har vi et veldig bra sykehussystem i Norge og dyktige leger og sykepleiere som er kunnskapsrike og omsorgsfulle. Etter å ha bodd i USA et par år og hatt et par møter med sykehusene der, vet jeg hvor bra det er her hjemme. Da mannen min holdt på å stryke med av blindtarmbetennelse i USA i 2015, var det første møte med sykehuset, har du en adresse vi kan sende faktura til for forsikringen i USA? Ikke at det stod om liv og død. Det hadde vi gudskjelov, og han ble operert og lagt inn i 10 dager på sykehus. Den regningen så vi i etterkant, så jeg oppfordrer alle til å være godt forsikret når man skal ut å reise.

IMG_1297g

Men, vi har også hatt noen veldig fine dager denne måneden! Vi har feiret 12 års bryllupsdag, silkebryllup om du vil. Vi dro en tur til Gøteborg, både for å feire og et jobbmøte og fikk litt deilig voksen og date-tid. Det er viktig! Været var strålende og vi koste oss maks i de timene vi hadde sammen. Rart å tenke på at det er gått 12 år siden bryllupet, føles som i går spør du meg. Jeg glemmer i alle fall ikke den dagen med det første, magisk på så mange måter:) Hurra for kjærligheten! God helg!

27750894_10204447414501015_4885231735243667382_n

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *