Livet, fuskepels & svarte jeans

Livet, fuskepels & svarte jeans

IMG_3510-1b

God mandag!

Jeg skulle ønske at jeg kunne si at vi hadde en fantastisk fin helg og er fit for fight denne mandagen. Sannheten er vel noe midt i mellom. Vi har hatt sykdom her hjemme i noe som føles som en evighet. Jeg har hanglet med forkjølelse også ble Ella Victoria syk og på torsdag var det tredje runden med høy feber på tre uker. Det er sånn passe slitsomt når sykdommen går på rundgang og alle blir syke etter hverandre.

IMG_3512b

På fredag var hun bedre, men da fikk vi vite at det gikk omgangssyke i barnehagen og da tok jeg en sjefsavgjørelse på at hun ble hjemme. Jeg orket bare ikke enda mer, strikken er tøyd langt nok. Allikevel klarte vi ikke å beskytte oss helt mot sykdom, nå er det mannens tur og jeg var så uheldig å få i meg noe jeg absolutt ikke tålte. Men på tross av alt det, så hadde vi en fin helg med julemarked, lek med naboene og middag hos pappa og bestefar. Det er slitsomt med så mye sykdom, men det hører de første barnehageårene til. Jeg vet også at vi har vært ganske heldige, men nå kom altså alt på en gang. Det får meg til å reflektere litt ekstra over å ha god helse. I dag sender jeg varme tanker til de som er plaget av mye sykdom og som har en mye mer utfordrende hverdag.

IMG_3511b

Nå gleder jeg meg til en ny uke! Jeg synes det er så fint med snø, det gjør hverdagen litt lysere. Jeg har plukket fram noen gamle favoritter fra garderoben, genseren er fra ifjor og fuskepelsen er mange år gammel. Men leopardmønsteret kommer jeg alltid tilbake til og det er en enkel styling som gjør mye når man har det travelt om morgenen. En jakke eller en dæsj på skjerf eller belte gjør mye. Fint sammen med rødt også, men nyansen av rosa gir et litt annet utrykk.

IMG_3513b

Annonselink: Og mens vi snakker om favoritter. Jeg er helt avhengig av å ha et par svarte jeans i garderoben, det går til alt og er litt penere enn de vanlige blå. Det er ikke alltid like enkelt å finne, men jeg er så glad for at jeg klikket meg hjem disse fra Lee, passe høy på livet, masse stretch, deilig å ha på og passer til det meste.

Tusen takk for alle fine kommentarer på Babor-kalender! Det gir en ekstrem boost for meg å høre så mange ideer og hyggelige kommentarer. Nå skal jeg gå igjennom alle kommentarene og sender straks mail til vinner:) Og dere, det kommer flere anledninger og giveaways i løpet av uken!

Silje Pedersen

8 thoughts on “Livet, fuskepels & svarte jeans

 1. Hei! Lurer på størrelse,jeg er vant til å bestille Hilfiger W28. Tror du, jeg kan gå for den samme størrelsen på Lee eller jeg skulle bestille større/mindre?.

  Takk for forhånd! Og god bedring :-). Her er det en liten forkjølet frøken, men jeg gleder meg til å feire hennes 9mnd “bursdag” på torsdag. 🙂

  1. Hei, litt usikker siden jeg aldri har prøvd Hilfiger jeans, men skulle jo tro det. Har de stretch? Jeg er vanligvis 27/28 og bruker dette gjennom alle de forskjellige merkene. 27 i denne, som har ganske mye stretch. Men Ellos har superenkel returpolicy om den ikke skulle passe, og gratis frakt:) Synes det er så greit å bestille derfra:) Så det var noe galt med linken, men har oppdatert den med riktig modell nå. Fortsatt god mandag og god bedring til lille hos deg også!

 2. Min 3-åring spiser Møllers Elias gelefisker hver dag (tar to stk) – og han har holdt seg overraskende frisk hele høsten (bortsett fra noen dager med feber tidlig i høst) – så bare et lite tips 🙂 God bedring! 🙂

 3. Hei
  Takk for mange fine innlegg på bloggen
  Hvilket merke er leopard pelsen? Veldig flott
  Masse god bedring. Sykdom er aldri bra spesielt ikke hos de søte små
  Flott førjulstid til deg og dine😀😀

  1. Så hyggelig, tusen takk! Nå virker det endelig som det begynner å gi seg:) Den er gammel, men fra Gina Tricot. Har sett H&M og Lindex har en lignende. Tusen takk det samme!

 4. Huff ja, husket den tiden med sykdommer, som kommer og går. Tenk at det blir bedre, det er kun i starten at alle “barnehagesykdommene” kommer innom. Det kan ikke unngåes:)
  Nyt tiden med den lille, uansett, plutselig er også hun stor jente. Denne tiden kommer ikke tilbake, sykdom eller ei. Tror man bare må ta tiden til hjelp.
  God førjulstid tilbedt og din lille familie.

  1. Nå går det endelig litt bedre, men du har så rett. Plutselig denne uken synes jeg at hun hadde blitt så stor. Strukket seg mye og prater som en foss. Det er vanskelig å ta inn over seg hvor fort det går. Denne tiden er helt magisk, så nyter lange morgener med henne når hun leker seg med kalendergaver og på ettermiddagen baker vi pepperkaker til stor stas. Takk det samme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *