Livet, fuskepels & svarte jeans

Silje Pedersen, desember 4, 2017 11:40 am //

IMG_3510-1b

God mandag!

Jeg skulle ønske at jeg kunne si at vi hadde en fantastisk fin helg og er fit for fight denne mandagen. Sannheten er vel noe midt i mellom. Vi har hatt sykdom her hjemme i noe som føles som en evighet. Jeg har hanglet med forkjølelse også ble Ella Victoria syk og på torsdag var det tredje runden med høy feber på tre uker. Det er sånn passe slitsomt når sykdommen går på rundgang og alle blir syke etter hverandre.

IMG_3512b

På fredag var hun bedre, men da fikk vi vite at det gikk omgangssyke i barnehagen og da tok jeg en sjefsavgjørelse på at hun ble hjemme. Jeg orket bare ikke enda mer, strikken er tøyd langt nok. Allikevel klarte vi ikke å beskytte oss helt mot sykdom, nå er det mannens tur og jeg var så uheldig å få i meg noe jeg absolutt ikke tålte. Men på tross av alt det, så hadde vi en fin helg med julemarked, lek med naboene og middag hos pappa og bestefar. Det er slitsomt med så mye sykdom, men det hører de første barnehageårene til. Jeg vet også at vi har vært ganske heldige, men nå kom altså alt på en gang. Det får meg til å reflektere litt ekstra over å ha god helse. I dag sender jeg varme tanker til de som er plaget av mye sykdom og som har en mye mer utfordrende hverdag.

IMG_3511b

Nå gleder jeg meg til en ny uke! Jeg synes det er så fint med snø, det gjør hverdagen litt lysere. Jeg har plukket fram noen gamle favoritter fra garderoben, genseren er fra ifjor og fuskepelsen er mange år gammel. Men leopardmønsteret kommer jeg alltid tilbake til og det er en enkel styling som gjør mye når man har det travelt om morgenen. En jakke eller en dæsj på skjerf eller belte gjør mye. Fint sammen med rødt også, men nyansen av rosa gir et litt annet utrykk.

IMG_3513b

Annonselink: Og mens vi snakker om favoritter. Jeg er helt avhengig av å ha et par svarte jeans i garderoben, det går til alt og er litt penere enn de vanlige blå. Det er ikke alltid like enkelt å finne, men jeg er så glad for at jeg klikket meg hjem disse fra Lee, passe høy på livet, masse stretch, deilig å ha på og passer til det meste.

Tusen takk for alle fine kommentarer på Babor-kalender! Det gir en ekstrem boost for meg å høre så mange ideer og hyggelige kommentarer. Nå skal jeg gå igjennom alle kommentarene og sender straks mail til vinner:) Og dere, det kommer flere anledninger og giveaways i løpet av uken!