En liten Oslo-oase

En liten Oslo-oase

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det finnes en liten Oslo-oase midt i Grensen. Jeg blir så glad hver gang jeg går inn der, men glemmer ofte at den finnes. For den er litt borthjemt. Men nå når dagene er litt grå, er det så deilig å komme inn i Grensen 8 og få et lite pusterom om du løper rundt i byen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er så mange fine grønne planter og denne gangen matchet jeg nesten alt i bakgrunnen! Lag på lag er stilen som jeg går for nå, da kan jeg bruke tynne ytterjakker en god stund til før jeg må over på de aller varmeste utgavene. Akkurat nå har jeg litt dilla på fargekombinasjonen grønn og rosa, som dere kanskje ser? Et lite stylingtips fra meg når du går for lag på lag, er å begynne med et tynt plagg innerst som skjorte eller en høyhalset genser. Da blir ikke stilen me feminin og det er superlekkert at man kan se detaljer som skjorteermene som stikker frem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

//Kåpe fra Oneanother, sponset//Genser fra Maud, sponset//Skjorte, mannens//Culotter fra Kappahl/ambassadør//Boots H&M//Veske Becksöndergaard//

 

Foto: Kristine Almerud

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *