En liten dose rosa interiør

En liten dose rosa interiør

e6fd10acfe865d594652c0013f64e463

Rosatoner er i vinden denne høsten både når det gjelder mote og interiør. Rosa har vært en favoritt hos meg veldig lenge, så her har vi allerede rosa puter i den grå sofaen i stuen og små rosa innslag i hele leiligheten.

edd6e2c051de6e42c53089a153fdd34a

Jeg skulle ønske at vi kunne gå for en rosa sofa, men med en liten pøbelfant så tror jeg det foreløpig blir med drømmen. Men det jeg skal teste ut i høst, er muligens et par rosa gardiner. Det tror jeg kan bli veldig lekkert til den grå sofaen og et lite fargekick når høstmørke nærmer seg. Sengetøy eller vaser er andre fine små doser som du lett kan putte inn uten at mannen synes det blir altfor feminint….

Foto: Pinterest

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *