Lipgloss uten glitter

IMG_5845

Man skulle jo tro det var enkelt å finne gode glosser uten glitter, men det har vist seg å være vanskeligere enn ventet. Jeg har egentlig aldri vært noen stor fan av glitter og når man kommer over en viss alder, så er det absolutt ikke noe jeg ønsker å bruke i hverdagssminken. Min erfaring er at det fremhever mer av det man gjerne vil skjule.

IMG_5851

Derfor er jeg alltid på jakt etter de perfekte rosanyansene til leppene. Rosa nyanser kan kle nesten alle, det gjelder selvfølgelig å finne den rette for deg. Derfor var jeg så glad da jeg fant disse glossene Moonglow og Pink Flamingo fra Marc Jacobs hos Sephora i LA. Jeg er veldig fan av Marc Jacobs makeup, selv om det er litt stive priser. Veldig synd at makeupen fortsatt ikke selges i Norge, men du kan få tak i den på nett eller hos Sephora om du er ute på reise. Men jeg har funnet et rimeligere variant som er like fin og den finner du her og her

Og du, hvor fint er ikke gult og rosa sammen? Superfresht til sommeren!

IMG_5887

I do love a great gloss. I am not a fan of glitter in my glosses, it does nothing for you unless you are a teenager or going all out for a party. I am a huge fan of Marc Jacobs makeup and picked up these two beauties in LA at Sephora. A little on the expensive side, but really love the pink colors.

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *