Den lille hvite blondekjolen

Silje Pedersen, juli 23, 2017 7:27 pm //

IMG_3850-2b

For noen deilige dager vi har hatt nå dere! Vi er hjemmom en tur og jeg koser meg på verandaen, men også vært en del på stranden og badet. Jeg må innrømme at det var ganske kjølig med en toåring som helst vil være uti vannet hele tiden, men slik er jo en gang sommerNorge.

IMG_3849-1b

Det var veldig mange som spurte meg om en blondekjole jeg hadde med på ferie fra ByTimo og lurte på om jeg hadde en litt rimeligere å anbefale. Det har jeg selvsagt! Denne fine saken fra Vila bestilte jeg fra Ellos og den er en sånn perfekt sommerkjole som verken krøller og passer til alt. Den har to stropper bak så du kan regulere lengden og kjempefin knyting i ryggen. Nå har vi jo hatt noen deilige kvelder med varme, men jeg strekker meg ofte etter en kardigan på kvelden. Strikk er gull, uansett årstid. Kjolen finner du i hvitt HER eller mørkeblå HER.