Le Trench and other issues

Silje Pedersen, september 10, 2017 8:49 pm // ,

IMG_8930b

Le trench!

Selv om jeg av og til synes det er litt vemodig at høsten kommer så kjapt, så er det også deilig å ta frem noen av de gamle trofaste slagerne i garderoben. Og få holder vel koken som den klassiske trenchcoaten! Min fra Burberry var et ganske stort innhugg i garderoben for et par år siden, men jeg har aldri angret på kjøpet siden. Og om jeg tenker kost per bruk, så er den allerede nå verdt alle pengene.

Jeg vet den er kostbar og har selv hatt andre rimeligere varianter i garderoben. Men det er alltid denne jeg kommer tilbake til, igjen og igjen. Det fine med orginale plagg i god kvalitet er at du kommer tilbake til dem, de er som gamle venner du aldri går lei.

Og du trenger absolutt ikke kjøpe en ny modell. Går du på skattejakt, er jeg sikker på at du kan finne en like fin brukt eller vintage. På fredag var jeg en liten tur innom Velouria Vintage som etter min mening er den beste vintage-butikken i byen. Der hang det mye fint på klesghengerne, så absolutt verdt en tur innom.

Mange som har spurt om den nye vesken og den er fra Becksøndergaard.

Håper helgen har vært fin og ønsker dere alle en fortsatt nydelig søndag!

Reklame for venninne