Lazy days

Silje Pedersen, juli 28, 2017 7:30 am // , ,

 

IMG_5386-1b

Akkurat nå skjer det svært lite her i gården. Min lille familie og jeg nyter de slappe dagene til det fulle med bad, spa, kos, jordbær og is. Det er så deilig å slippe unna stress og mas og bare være sammen. Noe av det beste med ferie synes jeg er bare å være….Slappe av med en god bok og en kaffe, eller bare bade i timesvis med minsten i bassenget-hun er en liten badenymfe. Rart hvordan ting forandrer seg når du får barn, plutselig blir det du trodde var kjedelig eller ork før så utrolig morsomt! Denne sommeren har åpnet øynene mine på nytt for så mye og det har vært en befrielse.

IMG_5384b

Jeg orker verken å stresse for mye med hvordan jeg ser ut eller hva jeg skal ha på meg, jeg går som sagt nesten  uten sminke og med favorittplaggene. Men deilig kosetøy er selvsagt med i kofferten til de dagene hvor det ikke er like varmt. Disse minner meg litt om en kjærlighet på pinne i deilige sommerfarger. Mange som har spurt om vesken og den kommer fra Match/VIC.

PS! Følg meg gjerne på stories på Instagram @motesilje og Snapchat: silje-pedersen

Vi sees!