Lakk fra Linda Johansen

Lakk fra Linda Johansen

20120204-194157.jpg

Håper dere er enige at man ikke trenger en mann for å feire dagen i dag, eller hvilken som helst annen dag? Du kan også fint feire den med en gave til deg selv eller ved å gi en oppmerksomhet til noen du er glad i. Selv er jeg heldig å ha en mann som er veldig flink til å gi meg den ekstra lille oppmerksomheten i hverdagen, men jeg lyver om jeg sier at jeg ikke håper på en liten oppmerksomhet i kveld…. Selv har jeg funnet på en ganske festlig liten gave til min kjære (Ofte er det han som overrasker meg, for selv om han mener at alle slike dager kun er oppfunnet av kommersielle aktører for å tjene penger, så ender han opp med å gi meg en liten oppmerksomhet allikevel).

Men jeg lovte dere en aldri så liten Valentines-konkurranse og den kommer her.

For et par uker siden fikk jeg nemlig teste disse neglelakkene fra Linda Johansens Nail Candy. Lakkene inneholder ikke formaldehyd, toluene og dibutyl phalater og er derfor et sunnere alternativ til mange andre lakker. Lakken over er fra kolleksjonen Winter Breeze og fargene er både lyse og dype og og består blant annet av plomme, blått og lyse nyanser med og uten skimmer. Tre av dere skal få teste en av lakkene. Svar på spørsmålet og legg igjen ditt svar under i kommentarfeltet, så er du med i konkurransen.

Jeg vil vite: Hva betyr Valentinesdagen for deg?

1. Tull og tøys

2. Romantisk

3. Legg igjen ditt eget svar

NB: KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET

Silje Pedersen

52 thoughts on “Lakk fra Linda Johansen

 1. Det er en fin anledning til å vise at en setter pris på de en har nær 🙂 Men uten at det skal være noe stress. For min del så gjør det ikke noe om min kjæreste ikke gir meg noe denne dagen.

 2. En veldig hyggelig dag hvor man kan gi både kjæreste, venner og familie en liten oppmerksomhet <3

 3. En unødvendig dag. Vil ikke at en kalender skal fortelle min kjære hvilken dag han skal stå i kø i blomsterforretningen for å kjøpe blomster, eller noe annet til meg, den dagen min kjære kommer inn i livet mitt.

 4. Jeg synes det har blitt alt for mye kommersielt de siste årene. Selvfølgelig, man er glad for å få en liten oppmerksomhet, men det gjør meg absolutt ingenting om jeg ikke får noe i det hele tatt. Jeg synes at en god middag hjemme er bedre for min del. Her i huset venter vi ikke på den 14. februar for å si at vi elsker hverandre:-)

 5. Sa til min kjære idag at det var 364(365 i år) andre dager i året han kunne gjøre noe spesielt ut av, og dessuten hadde ikke jeg fått noe til han heller, så det var “no hard feelings” hos oss. Synes ikke man burde føle seg presset av media og handelsstanden til å gjøre noe akkurat i dag, det er mye bedre og overaskende om det skjer en uventet dag <3

 6. Valentinesdagen var mye viktigere for meg da jeg var yngre. Vet ikke om det er fordi jeg var mer romantisk anlagt da, eller om tenårene gjorde at jeg naivt gikk på alle kommersielle høytider. Uansett, vi var tre venninner som gikk ut og feiret med kake og god kaffe (den som hadde date var selvsagt unntatt). Superkoselig, selv om jeg må innrømme at det skar litt i hjertet det ene året hun ene ble invitert ut av en gutt.
  Nå betyr ikke dagen så mye lenger. Jeg blir ikke lei meg om kjæresten ikke finner på noe, siden jeg selv ikke gjør det (han jobber forresten overtid idag og er enda ikke kommet hjem). Men, som så mange andre, så hadde jeg heller ikke takket nei om han kjøpte med noen roser, selv om jeg tviler på at det skjer.

 7. Vel, skal være ærlig å innrømme at denne dagen var viktigere før, da jeg var yngre. Ettersom jeg ble feiret riktig så flott på morsdagen på søndag, så betyr det så mye mye mer! Når jeg likevel er i det ærlige hjørnet, hadde jeg virkelig behøvd å vinne ettersom jeg er en notorius neglebiter! Det eneste som periodevis hjelper er en holdbar og fin neglelakk, ellers plukker, river og biter jeg som en gal hund(!) 😉

 8. Med tanke på at det er 15 000 km avstand mellom forloveden min og meg i hverdagen, er Valentine blitt en god dag for oss å gjøre noe ekstra spesielt på som vi ikke har tid til ellers i travle dager, selv om daten er over Skype og vi fysisk ikke kan være sammen. Jeg sender han et kort og hans norske favorittgodteri i posten, mens han alltid sender hjemmelaget kort og spennende ting fra Fiji i posten til meg. Litt avstand skal ikke stå i veien for at vi lager et hjemmelaget måltid på hver vår kant av verden og spiser sammen mens vi ser på en film, han på Fiji og jeg i Norge. Valentine eller ikke, avstand eller ikke, det er godt og viktig å sette pris på hverandre.

 9. Valentines day betyr ingenting spesielt for meg. Men jeg har ikke noe imot en dag med god middag og kanskje en liten gave 🙂 kan være flere slike dager.

 10. Jeg syns det er en hyggelig dag, alle dager er en fin mulighet til å gi den du er glad i litt ekstra oppmerksomhet!

 11. Dagen betyr ikke så mye for meg. Synes vi skal gi hverandre små oppmerksomheter året rundt. Det trenger ikke å være knyttet opp til en bestemt dag. Men uansett er det koselig å feire forholdet man har med sin kjære i ny og ne og så på Valentines Day:).

 12. Valentine’s Day for meg betyr at han jeg bor sammen med har bursdag! Den betyr gaver, middag, kaker og familie som kommer på besøk. Kanskje ikke spesielt romantisk, men dagen markeres i alle fall behørig:-)

 13. For meg så er egentlig Valentinsdag en litt oppskrytt dag. Syntes det er mye kjekkere å vise følelser og gjøre gode ting spontant over hele året, enn at de blir presset på oss en dag i året. Likevel må jeg innrømme at jeg ble veldig glad og litt brydd da kjæresten min dukket opp med et dusin røde roser. Så jeg er nok ikke helt imun mot valentinsdagens sjarm jeg heller!

 14. Valentins dagen betyr for meg å bli minnet om kjærligheten:)
  Jeg liker vanligvis ikke disse “kjøpedagene” men akuratt valentins dagen eller valentines day har et så fint budskap. Kjærlighet kan være så mangt, det kan være kjærlighet for barnet ditt, familien, deg selv , den du elsker, eller rett å slett en ukjent. Jeg markerer dagen med å tenke over hvor heldig jeg er som har så mye kjærlighet i livet mitt, og være ekstra raus på å vise hvor mye de jeg er glad i betyr for meg.

 15. Så et kort på Etsy som summerer det opp ganske bra: “Happy anti-singles day, have fun watching ‘The Notebook’ with your cat” 🙂

 16. Jeg og min kjære feirer ikke Alle hjerters dag hvert år. Da er det viktigere å gi hverandre oppmerksomhet i hverdagen, og være raus på andre måter. Men det er veldig koselig å få en liten overraskelse også iblant 🙂

 17. Siden jeg ikke har kjæreste, så blir Valentine’s day en litt sånn “forever alone” dag. Overalt hvor jeg gikk var det kyssende kjærestepar. Folk ble overraska med blomster og søte kort. Jeg ble nesten litt deprimert jeg, så jeg gikk hjem og slo på favorittserien mens jeg stappa i meg en bøtte med is!! Håper på en bedre dag neste år 🙂

 18. Synes det er fint i grunn, at det er en dag i kalenderen hvor man blir minnet på at man kan være litt ekstra oppmeksom på å vise at man er glad i sine nære og kjære. Det er jo ikke nødvendig å kaste seg på kjøpe-kjøret heller 🙂

 19. Valentinesdagen er en dag hvor jeg setter litt ekstra pris på mannen min. Vi har flere sånne dager i året, uavhengig av merkedager, men vi liker å verdsette denne dagen også. For mange er det en påminnelse i en travel hverdag om å ta vare på hverandre. Jeg liker dagen. Jeg trenger ikke dyre gaver og sånt, men den tida jeg har sammen med mannen min på valentinedagen, setter jeg utrolig stor pris på.

 20. Nå i etterpåklokskapens ånd kan jeg vel si at valentinesdagen for meg betyr maaaaange cheesye facebook-statuser, men ååå så søtt, korni og vilt! Leve kjærligheten! 🙂

 21. En helt normal dag. Synes man bør vise omtanke og sette ekstra stor pris på mennesker rundt seg 365 dager i året! 🙂

 22. En unødvendig kjøpedag som minner meg på hva jeg ikke har. JA jeg er bitter, men en ny neglelakk hadde hjulpet litt på humøret 🙂

 23. Greit nok, men det blir litt masete med en sånn dag.
  Vær hellermlitt spontan og overraskende, det funker bedre

 24. Vi feirer egentlig ikke Valentine’s Day men ender opp med en god middag hjemme når barna har lagt seg. Det har av og til dukket opp en presang også men han er så oppmerksom hele året at det gjør ingenting om det ikke dukker opp noe akkurat den dagen. Dersom han er vekkreist den dagen har det dukket opp en blomsterbukett på døren 🙂

 25. Hei

  2. Romantisk

  Jeg synes også det er en måte for butikkene å tjene penger på 🙂

 26. Jeg synes egentlig at Valentines Day er tull og tøys.
  Jeg gir heller min kjære, små gaver resten av året 😀

  Som denne lakken, om jeg vinner den

 27. Er vel egentlig litt likegyldig til denne dagen, men må innrømme at jeg ble VELDIG glad da jeg kom hjem til blomster og koselig kort fra min skjønne forlovede!

 28. Ikke en viktig dag.
  Akkurat nå er jeg singel, men når jeg var i et forhold synes jeg Valentine’s Day var en unødvendig dag.
  Som så mange andre sier; man trenger ikke en spesiel dag for og pleie og feire kjærligheten.
  Men i år “feiret” jeg den med jordbær og mye hvitvin 😉
  Gamle kjæresten kom innom med en rød rose, noe jeg synes var veldig hyggelig 🙂

  Lekre farger på neglelakkene!

 29. For meg er Valentinesdagen en dag som alle andre i året hvor man kan vise sin kjære at man virkelig bryr seg. Jeg kjøper ikke blomster eller skjokolade og jeg får det heller ikke, men vi tenkte nok litt ekstra på hverandre denne dagen og det romantiske var i fokus. Men husker da jeg var yngre, da synes jeg denne dagen var veldig viktig for det var den dagen man kunne gi et lite hint til den man likte veldig godt at man var litt interressert 🙂

 30. For meg er valentines-day en dag man kan gjøre noe ekstra for andre. Det er den perfekte deg for å gjøre ting du kanskje ikke hadde gjort andre dager, og det er en dag for å elske. Mennesker trenger kjærligeth for å leve, så hva er vel bedre enn en dag man kan vise ekstra mye kjærlighet uten at det blir pinelig? Det er også en dag jeg er litt ekstra snill med meg selv.

 31. Valentinsdagen er en helt vanlig dag for meg. Syns det er viktigere at men jevnt og trutt (og aller helst daglig) og ikke nødvendigvis med å kjøpe noe, viser at man bryr seg om hverandre, enn å tilfredsstille handelsstanden ved å løpe og kjøpe seg halvt fordervet på dingeldangel til en spesiell dato.

 32. Blanding av 1 og 2 🙂 Ikke en stor dag som trengs å feires, spør du meg, men er alltid hyggelig med en blomst eller et kort da 🙂 Eller kanskje begge deler! Ble overrasket av kjæresten min og fikk en klokke – og det var fantastisk moro! Jeg hadde nemlig ikke forventet noen verdens ting og da ble opplevelsen enda større 🙂

 33. Jeg vet ikke helt hva jeg synest om Valentines Day.
  Det er vel Romantikk,men jeg vil og si tull & tøys.
  Synest det er Kjøpmennenes dag,det er en gimmik
  dag for å dra de aller siste kr ut av folk:)

  Men på den andre siden så er den jo koselig.
  Da vi skal være romantiske og snille med alt fra
  kjæreste til venner osv..Ja til alt og alle egentlig..

  Så jeg synest egentlig Valentine er Romantisk tull og tøys 🙂

 34. Hva er valentines day for meg?
  Det er et godt spørsmål du! Men jeg må ærlig si at det varierer fra om man er singel eller i et forhold. Var singel på valentie i år, så koste meg med noen venner. I fjor var jeg med kjæresten min. For meg er valentine egentlig en dag man kan være sammen med de man er glad i, og feire kjærlighetens dag. Jeg mener ikke at man skal vise ekstra mye kjærlighete denne dagen, for jeg mene at det bør man gjøre hver eneste dag! Personer rundt deg fortjener og bli verdsatt hver dag og ikke kun en dag i året. Mvh. Mari

 35. Jeg har aldri feiret valentines day, fordi jeg aldri har hatt noen å feire med. Dette er jo bare positivt, for da har jeg bare hatt ekstremt god tid til å finne ut av de mest perfekte måtene å overraske en fremtidig kjære på. Valentines er muligens den koseligste dagen av året. Har aldri vært veldig fan av julen, nyttår, påske og alle de andre dagene vi feirer, men med valentines day velger du selv hvem du ønsker å feire med, du velger selv hvem du vil gjøre denne dagen perfekt for. Om det så er med en enkel rose, eller middag i Paris, verdens mest romantiske by (har jeg hørt). Valentines day er for meg og min fantasi, årets fineste dag!

 36. Valentines Day betyr å henge sammen med de single venninenne mine, spise sushi, se filmen valentines day, og sutre litt over at vi er single. Men.. synes valentines day er en flott og romantisk dag. Som kan feires med venninner og kjæreste 🙂

 37. Valentinesdagen for meg er en romantisk dag hvor kjæresten kommer med et dusin roser på døren, med sjokolade i hånden. Dessverre har ikke dette skjedd med meg enda, ettersom jeg for det meste feirer valentinesdagen med gode venninner som er like enslige som meg, hehe.

 38. En god anledning til å sette av tid til ekstra tid sammen og huske å være kjærester på en helt vanlig tirsdag, etter at ungene har lagt seg vel og merke.

 39. Det betyr at en skal kose seg litt ekstra. Synes alikevel dette er en dag som burde vært unngått…vi bør være gode mot hverandre hele tiden…:)

 40. Hei! Hei!

  Dessverre betyr den ikke så mye for meg da jeg er skilt pga. en grusom ulykke.
  Alle dager blir bare tristere når en er uhelbredelig syk etter
  at andre har ødelagt hele livet for meg, og uten at jeg har fått oppreisning.
  Har falt mellom 10 stoler i rettssystemet, helsetilsynet og hele pakka.
  Ønsker å vinne neglelakk, det bruker jeg hele tiden.

  Mvh. Guri Marie K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *