Laidback reisestil

Laidback reisestil

IMG_9813b

Denne gangen ble kofferten pakket på under 30 minutter (!) og både nye og gamle favoritter ble med på reisen. Det ble nesten kun komfortable sko og behagelige plagg, siden jeg bestemte meg for å ta det helt med ro. Jeg har også alltid med pasjmina og et par gensere, siden man aldri vet helt hvordan temperaturen er på kvelden. Det er også deilig å ha et skjerf på flyet å tulle seg inn i.

Skal du ut å reise nå, så anbefaler jeg en litt tykkere jakke på kveldene og et par gensere til å ha på morgenen før det blir t-skjorte vær på formiddagen. Langt skjørt og sandaler var helt greit om kvelden, så lenge jeg hadde varmt oventil.

Facetune_11-03-2018-17-51-34b

Den blå og hvite sommerstilen går jeg aldri lei og denne fine genseren fant jeg på salg rett før jeg reiste ned. Du finner den HER og det var så mange som lurte på skjørtet, så lignende modell HER.

Og lurer du på hva “c’est bon” betyr, så kan jeg si deg at det er et søtt fransk utrykk som står for “that/it is good”. 

Silje Pedersen

2 thoughts on “Laidback reisestil

    1. Tusen takk! De er fra Birkenstock og var en gave jeg fikk ifjor sommer. Har ikke sett de samme noen sted, men her er de som jeg fant som ligner mest og HER. Klem fra Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *