La vie est belle

http://www.youtube.com/watch?v=fnQM-EOgwQo

Dere husker kanskje da jeg var i Cannes i mai og møtte Julia Roberts? Mange av dere som lurte på når den skulle lanseres og nå er den kommet til Norge. Her får du en aldri så liten sneakpeak på det ekstravagante eventet I Cannes. Om du titter ekstra nøye, så ser du meg som den ivrigste jenta med kameraet under middagen (!!). Parfymen som er en en hyllest til livet og er laget av 63 ingredienser, der irisen er den viktigste. I KK 36 kan du lese mitt intervju med de kjente “nesene” Anne Flipo, Dominique Ropion og Olivier Polges, som har utviklet parfymen. Selv har jeg brukt duften med jevne mellomrom siden jeg fikk prøve den og synes personlig den lukter veldig godt, selv om den er litt tyngre enn duftene jeg vanligvis velger meg. Flasken, som er stammer fra og er inspirert av den historiske flasken “Le Sourine de crystal” (krystallsmilet) som ble skapt av George Delhomme i 1949, passer perfekt inn i min ganske så store duftgarderobe.

Silje Pedersen

One thought on “La vie est belle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *