Kunsten å logge av

Kunsten å logge av

_MG_1572

Det er veldig få steder jeg klarer å logge helt av. Det å komme et sted der du kan være i ett med naturen, rense sinnet og føle en indro ro, det er noe helt spesielt. I dagens samfunn går alt så fort. Vi skal være oppdatert 24/7, ikke være et øyeblikk uten nyheter og informasjon.

På hytta i Odalen er det ikke TV eller lov med data (fra min side). Vannet er som et speilbilde og stillheten er ganske overdøvende. Du er alene med naturen og det gir en indre ro som er vanskelig å forklare. Alt bare blåser bort.

_MG_1613

Idyllen ble riktig nok avbrutt av grusomhetene som alltid finner veien inn. Det er veldig vanskelig å forstå slike ufattelige og triste nyheter, tankene går naturlig nok til alle de som er berørt. Som mamma sitter følelsene løst og jeg sliter med å forstå hva som gjør at små barn må lide for voksne sine gjerninger. Jeg må  innrømme at jeg har klemt og kysset datteren min og de jeg er glad i de siste dagene.

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *