Kortere sveis

Kortere sveis

IMG_3912b

Hei ny sveis!

Jeg har tenkt ganske lenge på om jeg skulle gå tilbake til å være litt kortere på håret, som jeg var i fjor høst. Rett og slett fordi det er så mye enklere å fikse seg på morgenen. I tillegg ser håret tykkere og mer fyldig ut. Da jeg satt i frisørstolen i går foreslo frisøren 5-6 centimeter, men det ble tilslutt fire og det er jeg veldig glad for. Håret kryper også veldig opp når man krøller det, så da ser det fort enda kortere ut.

Fargen er den samme, jeg bruker kun foliestriper og liker at den er litt kald blond. Jeg var som vanlig hos Hairport Sandaker og tok opp litt video av hvordan frisøren krøller håret så det blir fine bølger. Skal se om jeg klarer å få den ut litt senere. Hjemme bruker jeg en rund krølltang og vrir håret bakover og vekk fra ansiktet for å få litt lette bølger. Denne sveisen er perfekt for fest og moro, du kan også feste en morsom hårspenne eller hårbøyle for ekstra pynt.

Personlig synes jeg krøllene blir aller finest på dag to og tre. Med litt tørrshampo så holder frisyren seg utrolig godt i ganske mange dager!

Håper dere alle har en fin tirsdag? Jeg skal gjøre ferdig et par prosjekter, forhåpentligvis klare å bestille julekort og forberede Lucia-feiring i barnehagen. Andre enn meg som føler at dagene bare flyr avgårde om dagen?? Kjenner at det er litt vel hektisk, men prøver å beholde roen og kose meg meg julemusikk og levende lys så fort mørket kommer snikende….

Silje Pedersen

2 thoughts on “Kortere sveis

  1. Hei, bloggen din har blitt så bra den siste tiden! Fin mix av mote, skjønnhet, livsstil og mammarollen.
    Liker den nye sveisen også! Et lite tips fra meg er å droppe den mørke eyelineren du bruker, spesielt under øynene. Synes den gjør at øynene dras nedover og du ser trøttere og eldre ut enn du er.

    1. Hei June, så hyggelig å høre! Takk for tips, tenker på det selv, er jo ofte en vanesak hvordan man sminker seg raskt og da kan det ofte bli mye av det samme. Men vil i alle fall ikke se eldre ut!! Haha:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *