Kom i julestemning

Kom i julestemning

 

Jeg må innrømme at jeg er sjeleglad for den varme temperaturen vi har hatt i det siste, de aller værste kuldegradene må gjerne vente. Men jeg tipper jeg ikke er alene om å drømme om en hvit jul, deilig nysnø og vakker vintersol. Med første søndagen i advent, tente lys, fin musikk og julegavelisten foran meg, er den gode stemningen uansett i hus.

Foto: Mylittlefashiondiary, Pinterest, Martha Stewart

Silje Pedersen

6 thoughts on “Kom i julestemning

 1. Hei Silje! Takk for en inspirerende og kjempefin blogg 🙂

  Jeg har nettopp gått til innkjøp av et svart paljettskjørt, men jeg står litt fast på hvordan jeg kan style det til fest.

  Hvordan ville du stylet det?

  🙂

  1. Hei Mia, Mange muligheter! Hva med en sølv, gull eller metallisk topp? H&M og Mango har fine varianter. En asymmetrisk topp kan også være fint. Litt avhengig av hvor pyntet det skal være, så kan det bli fint med en kontrast som en pologenser, angoragenser eller feks en blazer. Hilsen Silje

 2. Hei, Silje. Elsker å lese bloggen din! Jeg har et lite spørsmål. Jeg er på jakt etter Christian Louboutin sko på nettsider, men vet ikke hvordan de er på størrelsen. Er de små eller normale. Jeg kjøpte meg jimmy choo sko og måtte ta et nummer større.
  Takk for inspirasjon.

  1. Hei Natalia, Så hyggelig! Jeg har selv opplevd at de varierer veldig i størrelsen alt etter modellen. Både Pigalle og Decolette er feks ganske små i str, så jeg hadde vært forsiktig med å kjøpe det på nett om du ikke har prøvd modellen. Hilsen Silje

 3. Hei!

  Lurer bare på hvor du har kjøpt det paljettskjørtet? Det er helt nydelig! (Og jeg vil også ha.. )

  Hilsen Mari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *