København neste

Silje Pedersen, mai 9, 2017 5:40 pm //

Hei fra København!

Når du leser dette er jeg allerede i storbyen og koser meg. Jeg skal på en liten svipptur og gleder meg til nytt hotell, møte to spennende damer og gjøre intervjuer som skal deles med dere. Om jeg skal reise kort til storby, så er det få som slår København. Denne byen har det meste, fra flotte vintagebutikker til alt man måtte ønske seg av både internasjonale og danske merker. Jeg svinger ofte også en tur innom Topshop, de har alltid mye fint til en rimelig penge. Følg meg på stories og Snapchat: silje-pedersen for en liten sniktitt i kulissene.

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg synes København er det perfekte stedet for en venninnetur. Det er så mange hyggelige cafeer, gode restauranter, masse bra sightseeing og shopping om man ønsker det. Ofte er jeg i byen på Fashion Week og da bare flyr timene, så gleder jeg meg til å nyte tiden litt mer.

Har pakket med meg min røde favorittveske fra Chanel som bare blir finere med årene. Jeg er så glad for at jeg kjøpte meg denne i New York for så mange år siden. Den var en del av en arv fra bestemoren min og jeg tenker på henne hver gang jeg ser på vesken. Hun var alltid så flott, elegant og stilfull. Hun var også verdens beste bestemor. Og selv om jeg savner henne veldig mye, så er det en liten trøst å ha et par ting som minner meg veldig om henne. Det gjør på en måte at hun aldri er så langt unna meg>3

Har du også noen plagg eller ting som holder ekstra verdi for deg? Hører gjerne fra deg i kommentarfeltet:)