København, flyskrekk, shopping og fredagstipset

Silje Pedersen, februar 1, 2019 1:51 pm // ,

C068F027-594E-4578-80A5-B7850A2E6DE2 Så deilig å komme et sted der det verken var snø (ok litt i luften) og snøstorm om så kun for et par dager. København er en av mine favorittbyer og med god grunn. Utrolig bra shopping, gode restauranter og inspirerende arkitektur. Denne byen har det meste🤩 Det er alltid et par butikker jeg må innom, også er det så gøy at det dukker opp nye små perler fra gang til gang. Chanel kom jo endelig til København ifjor og selv om du bare skal titte, så er det verdt en tur innom. For med en sterk dansk krone og svak norsk, er ikke kursen den absolutt beste for å shoppe. Men jeg ble superinspirert av både Cruise-kolleksjonen og en liten sneakpeak på våren. Hei rosa, turkis, strå og gult. Farger som alltid får meg i godt humør! Moteuken i København byr alltid på mye god inspirasjon og jeg fikk sett både gode visninger og mye annet inspirerende til styling, eventer og blogginnlegg. Ofte er det noe så enkelt som et miljøskifte for å kickstarte lidenskapen og det trengte jeg etter en veldig tung januar. Men nå er endelig februar her og vi er litt nærmere våren🌷 4E8C4C11-E8C8-4335-8407-E819B5B33FF2 Dere har kanskje fått meg dere at jeg har litt dilla på hårspenner om dagen? Jeg elsker at det er så enkelt og du slipper unna de bad hair days. Lykken var stor da vi gikk rett forbi en liten sjarmerende rosa butikk der de hadde masse fint til en veldig rimelig penge, Sui Ava. Oppkalt etter gründerens døtre, så herlig.  

Med en slik spenne i håret blir dagen fort mye morsommere og kanskje man kan kjenne litt på fredagsfølelsen hele uken? Det må bli fredagstipset. Et annet tips jeg vil dele med dere denne uken er DENNE. Jeg har den alltid i vesken. Den er liten, tar nesten ikke plass og sørger for litt farge på kinn og lepper på null komma niks. 1F67C4C4-08B1-4DB9-A6B3-A2C022C1479F Etter at jeg ble mamma, er det mye som har forandret seg og jeg føler ofte på min egen sårbarhet. Det er litt vanskelig å forklare, men jeg er mye redd og engstelig. Mange av følelsene sitter litt utpå kroppen. Spesielt er jeg engstelig for at det skal skje noe med datteren min, men også med meg selv og mannen. Etter et par flyturer i høst som var ganske så humpete, viser det seg også at flyskrekken er blitt litt mer enn jeg kan håndtere. Jeg klarer ikke å slappe av på flyet og gruer meg veldig til både tur og retur. I tillegg så blir jeg veldig uvel, svimmel og kvalm av turbulens og ved take off og landing. Det har jeg alltid blitt, jeg er hun som aldri kjører berg og dalbane… Men dette er slitsomt. Spesielt for en som tidligere kunne fly hvor som helst, uten å tenke for mye på det. Jeg vet jo at det er sikrere enn å kjøre bil, men det hjelper ikke alltid på den ukontrollerbare angsten som dukker opp. Jeg tvinger meg til å dra, for jeg vet at det aldri blir bedre om jeg ikke utfordrer meg selv. Men jeg kjenner det sliter på. Er jeg helt alene i dette? Eller føler dere som er mammaer der ute noe av det samme? Jeg tenker at det ikke nødvendigvis er bare det å fly, men angst for ulike ukontrollerbare faktorer. Ja, ja, når ble det litt av et innlegg dette. Ingenting som en blanding av tips og frykt for å sette fart på helgen💫 God helg til dere alle sammen!