Kle deg i Victoria Beckham

Silje Pedersen, april 3, 2017 10:13 am //

Victoria_Beckham_Target_Look_1

Fra Spice Girls, 90-talls fashion med bar mage og slitte jeans, til sofistikert dame som selger elegante klær vi alle gjerne skulle kledd oss i. Dessverre er det ikke slik at prislappen for et plagg fra Victoria Beckham passer de fleste lommebøkene (min inkludert), før nå!

Victoria_Beckham_Target_Look_2b

For 9.april slipper designeren samarbeidskolleksjonen sin for billigkjeden Target i USA og i helgen haddde hun fest i LA, hvor alle kjendisene og barna deres fikk en sniktitt på kolleksjonen. Og her ser det ut til å være en god del godbiter!

Victoria_Beckham_Target_Look_4b

Kolleksjonen er sofistikert, elegant, leken og fargerik og akkurat passe fin til lommeboken. Den består av både sett, kjoler, bukser og jakker til dame, ganske mange plagg til plus size og masse fint til baby og småbarn. Jeg har allerede sett meg ut flere ting til Ella Victoria, gøy med litt matching kjoler til mamma og mini. Se hele kolleksjonen HER.

Victoria_Beckham_Target_Look_Toddler_Look_2

Og hvor søte er ikke disse påskeharene??  Du kan bestille kolleksjonen på target.com fra 9.april, tipper det blir rift om disse, så jeg skal sitte klar på maskinen for å klikke meg hjem et par favoritter! Og lurer du på hvor mye det blir i MVA og toll, så er dette null problem, Target regner ut alt for deg i kassen.

Victoria_Beckham_Target_Look_Toddler_Hero_Image