Klassisk med en tvist i København

Silje Pedersen, mai 11, 2017 8:09 am //

IMG_0157

Det er ikke alltid like enkelt å pakke til en kjapp tur med en eller to overnattinger, men jeg har nesten uten untak alltid med meg et par ting i bagasjen. Om jeg ikke ha plass til så mye, er det smart med en jeans som kan brukes på dagtid med lave sko og til kvelden med høye hæler. En blazer og et par høye hæler gjør mye for å gjøre stilen sofistikert og elegant.

IMG_0162-1

Bytt ut genseren du reiser med i på dagtid i en topp som denne, tilsett en fin veske og høye hæler, voila! Noe vanskeligere enn det er det absolutt ikke.

IMG_0292-1b

En topp med detaljer er superfint, enten det er striper eller mønster. Mange som har spurt og den er fra H&M, akkurat kjøpt i butikk. Nå skal jeg gjøre meg klar for å inspirere over 100 bra damer på Jessheim Storsenter, gjett om jeg gleder meg! Ønsker dere alle en nydelig dag og håper at sommer snart kommer tilbake:)

IMG_0175_edited-1

//Blazer, gammel fra Zara//Topp H&M//Jeans HER//Veske vintage-Chanel//Pumps Zara//