Klar for våren!

Silje Pedersen, april 18, 2017 9:18 am //

IMG_8039b

Hei ny uke!

Da var det brått tilbake til virkeligheten. Det var mange som spurte om jeg kunne oppdatere mer mens vi var på ferie, men denne gangen valgte jeg å ta det helt med ro med familien og lade batteriene. De siste månedene har gått i ett, og nå blir det full gass frem til sommerferien. Dermed visste jeg at jeg trengte noen dager kun sammen med familien, uten å sitte for mye på macen.

Det er nemlig en av mine største utfordringer, det å kunne skru av helt og bare være i denne digitale verden hvor alt skal dokumenteres. Spesielt som egen sjef som bryr seg mye om både lesere, lesertall og innhold, så er det vanskelig å ikke skulle oppdatere hele tiden. Men av og til må man ha påfyll for å komme med noe nytt og spennende. Er dere med meg?

Men selv om jeg ikke valgte å sitte stille, så er kameraet fullstappet med bilder til saker og tips som snart vil dukke opp her på bloggen. Det flotte lyset, gylden hud og sommervarme måtte jeg jo ikke gå glipp av å utnytte.

Takk for alle flotte innspill til blogginnlegg, ris og ros! Det satte jeg utrolig stor pris på, jeg har uten tvil de aller beste leserne:) Jeg har lest alle kommentarene og skulle virkelig ønske at jeg kunne valgt mer enn en vinner. Dessverre så har jeg kun en kalender å gi bort, og den går til: Anette Martinsen! Du får mail av meg:)

I dag får jeg en kjempespennende levering på døren som jeg har gledet meg til! Nytt bord og teppe til stua, som jeg gleder meg veldig til å vise dere, lover freshe bilder på blogg i løpet av uken. Fra alle kommentarene så skjønner jeg at både interiør, mer mote og skjønnhet og de mer personlige innleggene står på ønskelisten og det er notert.

Følg meg gjerne på Snapchat om du ikke gjør det allerede: silje-pedersen og Instagram @motesilje, hvor jeg legger ut en god del på stories hver dag. Ha en nydelig dag i solen!

Den hvite lakken på bildet er det mange som har spurt om og den heter Optic White fra Dior. Helt perfekt sommerlakk:)

PS: Det kommer enda et innlegg litt senere i dag, så håper du klikker deg innom litt senere!