Klar for fest

Klar for fest

IMG_2874-1b

Annonse

Festsesongen er i gang og jeg må si at jeg bare elsker denne tiden. For meg gjelder det å ha et par alternativer klart tidlig i sesongen, som jeg bare kan strekke meg etter når jeg skal på fest, julebord eller middager og senere til julaften og nytt år. KappAhl har så mye lekkert nå og jeg har funnet et par av mine festfavoritter!

IMG_2872b_edited-1

Jeg vet mange strekker seg etter kjoler som førstevalget, men i år har kjolene fått en ufordrer i den sofistikerte dressen. Med en blondebody under en blazer, får du en elegant stil. Det er lurt å tenke over hvordan du kan bruke disse basisplaggene på en måte som enkelt får deg gjennom festsesongen. En blondebody eller en topp i velur er kjempefine alternativer til den tradisjonelle festkjolen. Og skal du rett fra jobb til fest, så er det bare å bytte ut skjorten, tilsette noen kule øredobber og et par fine hæler. Vips så er du festklar!

IMG_2876b

Skulle du ønske deg en kjole, så finnes det selvsagt mange av de hos KappAhl. Jeg er litt sånn “ja takk begge” deler når det gjelder festsesongen. Rett og slett fordi det er såpass mange festlige anledinger å kle seg til, så er det gøy å variere. Dress den ene dagen, kjole den andre kvelden. Den svarte dressjakken har jeg allerede brukt så mye, fra jeans som til stylingen her. Den kan jeg også ha over denne herlige disco-kjolen. Jeg fikk skikkelig følelse av 70-tallet, disco og Studio 54 da jeg så denne kjolen, men så har jeg alltid vært svak for gull og glitter. Den er også superfin til forskjellige kroppsfasonger, siden den har litt ermer og strikk i livet. Link HER.

IMG_2879_edited-1b

Når det var så mye gull i kjolen, synes jeg det var gøy å ta frem de ultimate danseskoene mine (hvis disse kunne snakke, så hadde det vært mye moro som kom frem!) og et par statement øredobber.

IMG_2878b

Det finnes også mange superfine topper hos KappAhl akkurat nå, både i glitter og fløyel. Skulle du kun ønske et lite tilskudd til garderoben, så er rød fløyel helt topp for å få inn litt julefarge. Gleder meg stort til å bruke disse antrekkene allerede i løpet av neste uke!

IMG_2880b_edited-1b

Silje Pedersen

4 thoughts on “Klar for fest

  1. Hei Silje!
    Jeg er på jakt etter en anvendelig og tidløs clutch. Jeg har et par små vesker med rem, men skal man spise middag ute er det mer praktisk med en veske uten. Har du noen forslag? Jeg liker vel at den er litt «stram» i stilen, uten stor logo.

    Fortsatt fin søndag!
    Vennlig hilsen Britt

    1. Hei Britt, skjønner:) Tenker det kommer helt an på hvor mye penger du har lyst til å bruke? Skal det være skinn eller annet materiale? Både Mango og Zara har mye fint som ikke koster skjorta. Ellers tenker jeg asos.com, dondonna, calvin klein osv for de helt enkle uten særlig logo. Selv liker jeg YSL sine, men de er jo dyrere og har jo også logo-om du skulle ønske noe i den prisklassen. Hilsen Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *