Klar for en hvit sommer?

P1010032

P1010029

 

20130603-190821.jpg

Er du en av de som vegrer deg litt for å bruke hvitt? Jeg også. Innerst inne så har jeg et litt nevrotisk forhold til hvitt. En hvit kjole eller et skjørt er lekkert til solkysset hud, men å så skummelt når du skal ut på middag. Ikke det at jeg griser meg til slik man gjorde som barn, men faren for å søle føles alltid mye større når jeg har på meg store hvite plagg. Er du enig? Men trosset faren i København og gikk for hvitt og blått til middagen. Det gikk greit denne gangen og jeg kunne lykkelig spasere hjem til hotellet uten uhell. Skulle ulykken ha vært ute, så hadde jeg skylt skjørtet på hotellet og kjørt det med Vanish når jeg var hjemme igjen. Hva gjorde vi egentlig før Vanish? Aner ikke.

Antrekk: Skjorte og sandaler fra Zara (i butikk nå), skjørt fra H&M (i butikk nå), armbånd fra Isabel Marant.

Silje Pedersen

5 thoughts on “Klar for en hvit sommer?

 1. Hei, er dette samme skjørt som du hadde i blå? Jeg har vært innom H&M i flere byer men de forstår ikke hvilket skjørt jeg mener.. Finner de ikke på nettsidene heller. Det er så typisk.. Men fin det er du, også i hvitt 🙂

  1. Hei Tasha, det er ikke det samme, helt annet stoff. Fant det på H&M Trend på Karl Johan for et par dager siden. Ta screenshoot av bilde og vis de, så bør de jo skjønne det:) Hilsen Silje

 2. NYDELIG! Enig med deg når det gjelder hvitt og faren for søl 😉 Men så fint som det er da! Tommel opp for mer hvitt i garderoben – OG knallgult 😉

  Ha en fortsatt fin uke vakre, god klem!

  H

 3. Hei Silje 🙂
  Vet ikke om du husker meg, men jeg spurte deg om råd når det kom til Chanel-veske 🙂
  Nå har jeg et enda lite problem.. Jeg hadde jo først sett meg ut Classic flap i medium/large, men så har en venninne av meg nettopp kjøpt seg GST, og da fikk jeg et lite luksusproblem :p GST er jo i en lavere prisklasse, men også kjempefin og den er jo kanskje litt mer brukervennelig, mtp at den kan brukes til både skole og jobb osv. Samtidig er Classic Flap utrolig fin, bare at den ikke har så mye plass..

  1. Hei Cathrine, Det husker jeg vet du. Ja, her spørs det helt hva du ønsker deg. Det blir enten en hverdagsveske eller en veske du kan bruke til fest, kveld, gå ut, bryllup osv- om du velger medium (large er veldig stor synes jeg). Jeg ville tenkt på hva du “trenger” mest. Selv er jeg superglad for min Balenciaga City, som er min beste hverdagsveske. Men jeg har også en vintage Chanel-shopper i samme str som GST og den er en veldig fin hverdagsstørrelse og jeg synes den er mer komfortabel på armen enn en stor flap, men det er bare meg. Håper det hjalp:) Hilsen Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *